Csere opció a TeszVeszen

Kedves Felhasználóink!

Végre lehullott a lepel az eddig hét lakat alatt őrzött új opcióról, mától él a csere lehetőség a TeszVeszen! Az új funkció mind a vásárlóknak, mind az eladóknak egy új lehetőség arra, hogy egymásra találjanak, akár pénz nélkül is. Az alábbi képeken láthatjátok a csere opció működését az oldalon.

Terméklistázó oldal

A terméklistázó oldalon külön ikon (zöld és narancs kettős nyíl) jelzi a cserélhető termékeket, illetve a „Cserére is” fülre kattintva azonnal megkapod ezen aukciók listáját!


Keresés az oldalon

A kereső oldalon is lehetőséged van arra, hogy cserélhető aukciókat keress, csak pipáld ki a „cserére is” dobozkát!

A terméklap

A terméklapon azonnal megteheted a csereajánlatodat az eladónak!

Csereajánlat készítése

A saját cseretermékeidből válaszd ki azt, amelyiket szeretnéd felajánlani.

A csereajánlat jóváhagyása

A csereajánlatod jóváhagyása után már csak a másik fél pozitív visszajelzését kell megvárnod és az áru máris a tiéd lehet!

Csere menüpontok a saját oldalon

A Saját oldalon új menüpontokat fedezhetsz fel mind a Vásárlás mind az Eladási fül alatt, melyekkel könnyedén nyomon követheted a saját és mások csereajánlatait.

Ha szeretnéd néhány termékednél kipróbálni a csere funkciót, akkor ezt a termékfeltöltéskor megjelenő kiemeléseknél állíthatod be, de kizárólag csak a fix áras aukcióknál.

Reméljük minél többen megkedvelitek az új funkciót és hamarosan a hagyományos aukciók mellett megjelennek a csereajánlatok is. Ráadásul a csere funkció november 15-ig ingyenes! Próbáljátok ki most!

További sikeres aukciózást kíván!

A TeszVesz Csapata

A csere funkcióval kapcsolatos további információk »
Gyakran ismételt kérdések »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

6 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.