Elő a pulóverekkel!

Észrevetted már, hogy egyre hűvösebbek a reggelek? Az időjósok szerint a mostani lesz az utolsó “nyári” hétvégénk, így éppen itt az ideje, hogy eltüntesd a szekrényedből a nyári ruhákat és előkerüljenek a melegebb holmik. Mit szólnál ahhoz, ha  összekötnéd a muszájt a hasznossal? Ha már úgyis a feje tetejére állítod a lakást, akkor néhány lépéssel kiválogathatod a felesleget, amit majd eladhatsz a TeszVeszen.

  • Minden ruhát (télit és nyárit is) tegyél egy halomba.
  • Készíts három kupacot belőlük!

1. Egy éve nem volt rajtad, utálod és kinőtted, viszont még tökéletes állapotban van.
2. Minden héten felveszed.
3. Csak alkalomra hordod.

  • Vedd a ruháidat sorra egyenként és helyezd el valamelyik csoportba. Ha találkozol foltos, szakadt példánnyal, azonnal dobd a kukába! Ha jól csináltad, mostanra már térdig jársz a ruhaneműkben!
  • A második és harmadik kupacból válogasd ki a nyári cuccokat és csomagold el őket a szekrény alsó részébe vagy egy másik polcra. A lényeg, hogy ne legyenek mindig útban az elkövetkezendő néhány hónapban. A megmaradt és kedvelt őszi-téli ruhákat immáron kényelmesen elpakolhatod a most már üresen tátongó szekrényedbe.
  • Az első kupaccal még lesz dolgod bőven, úgyhogy mielőtt nekilátnál szusszanj egy kicsit és igyál egy kávét! Ha lehet, utána azonnal ess neki a ruhahalomnak, mert (tapasztalatból mondom) ha egyszer elteszed őket egy zsákba, akkor biztosan nem nyúlsz hozzá csak hónapok múlva.
  • Ruhamennyiségtől és kitartástól függően 1-2 órán belül végezhetsz az eladható holmik mérésével és fotózásával, így már csak a feltöltés marad hátra!

Ha ügyes vagy (és miért ne lennél), akkor az idei téli ruhatáradat simán felfrissítheted a TeszVeszen befolyó összegből! Csak rajtad múlik!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.