Lakberendezés TeszVesz módra

Előbb-utóbb mindannyiunk életében elérkezik az a különleges pillanat, amikor berendezhetjük első porontyunk szobáját. Kezdő szülőként nem egyszerű feladat elsőre eldönteni, hogy milyen bútorokra lesz igazán szüksége az újszülöttnek, hiszen a választék óriási és tapasztalat nélkül könnyen áteshetünk a ló túloldalára. Ha szeretsz pontosan megtervezni mindent és van időd a keresgélésre, akkor a TeszVesz számodra egy igazi aranybánya lehet!

Kezdésképpen mérd le pontosan a berendezésre váró szobát, majd gondold végig mi fog történni a babával a nap folyamán?

Pihenés

Egy kisbaba legtöbb ideje az alvással telik, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően tudjon pihenni. Gondoskodj a kényelmes, biztonságos kiságyról és persze a pihe-puha kiegészítőkről! Mivel későbbiekben a kiságy sem fogja megúszni a rágcsálást, így nem árt rákérdezni a bútort bevonó festékre, lakkra is.
Kiságy, bölcső, matrac »
Ágynemű, takaró, baldachin »
Éjjeli fény »

Etetés

Az alvás mellett a legfontosabb babás tevékenység az evés. Ebben az esetben a kicsinek kizárólag csak rád van szüksége, így a lényeg, hogy Te jól érezd magad!
Kényelmes fotel »
Szoptatós párna »
Állólámpa »

Pelenkázás

A kiságyon kívül ez a bababútor lesz legjobban nyúzva, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típust választasz. Alakítsd úgy, hogy pelenkázáskor minden kéznyújtásnyira legyen (pelenka, törlőkendő, krém stb.), így a baba mindig biztonságban lesz. A legjobb, ha olyan pelenkázó szekrényt vásárolsz, aminek az alsó része fiókos, így a ruhák azonnal kéznél lesznek.
Pelenkázó, szekrény »
Pelenkázó alátét »
Kombi kiságy »
Fali polc »

Ezekre a bútorokra biztosan szükségetek lesz az első hónapokban, de ha úgy gondolod ez neked kevés vagy nincs időd válogatni, akkor akár komplett babaszobát is vásárolhatsz a TeszVeszen. A Baba-Mama kategóriában pedig találsz olyan kifejezetten babás dekorációkat, amelyekkel egyszerűen feldobhatod a falakat és a bútorokat is. Tehát munkára és tervezésre fel!

Te vásároltál már bababútort a TeszVeszen?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.