Iskolakezdés a TeszVeszen!

Elkezdődött a visszaszámlálás, néhány nap és kezdődik az új tanév! A nagyobbak már alig várják, hogy viszontláthassák a barátokat, a legkisebbek pedig kíváncsian várják az első iskolás heteket. Ennél talán csak mi szülők izgulunk jobban, hiszen nem kis feladat mindent előteremteni gyermekünk számára az iskolakezdéshez. És ezt most nem feltétlen csak anyagi szempontból, hanem a ráfordított időre is értem. Kifejezetten fárasztó és hosszadalmas mire minden fontosabb felszerelést beszerzel az áruházakban.

Gondoltál már arra, hogy mindezt megveheted a TeszVeszen? Semmi másra nincs szükséged csak a bevásárlólistádra és a csemetédre. Hagyd, hogy válogasson kedvére!

Gyermeked szobája készen áll az iskolás évekre? A tanuláshoz szüksége lesz egy megfelelő méretű íróasztalra, egy kényelmes székre és asztali lámpára, hogy természetes fény híján ne erőltesse a szemét. Nagyobb gyerekeknél, kamaszoknál már elkerülhetetlen a saját számítógép. Egy laptop vagy egy táblagép számára megfelel a normál íróasztal, de egy asztali PC, a monitor és az esetleges nyomtató már külön számítógépasztalt kíván.
Íróasztal »
Forgószék »
Asztali lámpa »
Számítógépasztal »

Milyen állapotban van csemetéd iskolatáskája? Ha cserére szorul, a TeszVeszen biztosan találtok megfelelőt. Az iskolatáska választék hatalmas és a belevalókat is egyszerűen megvásárolhatod egy kategórián belül. Füzet, írószer, tolltartó, egyéb eszközök és még sok minden más… Kosár funkcióval gyűjtsd össze a sok apróságot, majd a végén vásárold meg az egészet egyszerre! Így biztosan nem marad le semmi a listáról!
Iskolatáska »
Tanszerpiac, irodatechnika »

Szinte mindenki az iskolában kapja meg a tankönyveket, talán mégis érdemes megnézni a TeszVesz választékát is. Akár súlyos ezreket is spórolhatsz mások feleslegessé vált tankönyveivel!
Új tankönyvek »
Használt tankönyvek »

Szinte minden gyerek nő néhány centit a nyár folyamán, így nem árt, ha felpróbáltatod vele a tornacuccait. Ne lepődj meg, ha mindent kinőtt! Vásárlás előtt mérd meg a nebulót tetőtől talpig, hogy a megfelelő méretet választhasd ki neki!
Tornazsák »
Tornaruha »
Torna cipő »
Uzsonnás táska »
Tisztasági csomag »

Kellemes vásárlást és ötösökben, piros pontokban gazdag új tanévet kívánok minden teszveszes kisdiáknak!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.