Vakációs olvasmányok kamaszoknak

Igaz, hogy már túl vagyunk a vakáció felén, de azért még bőven van idő némi olvasásra. Ha úgy gondolod kiskamaszod éppen eleget ült a tévé vagy a laptop előtt, akkor keress neki egy jó könyvet a TeszVeszen! A kötelező olvasmányokon kívül rengeteg ifjúsági könyv közül válogathatsz az oldalon. Mindegy hogy klasszikus vagy kortárs, a lényeg, hogy végre az egér helyett könyv legyen a kezében.

Válassz neki vérmérséklet és érdeklődés szerint!

Íme némi ízelítő a teljes kínálatból:

Artur Ransome: Fecskék és fruskák

Ransome könyve mulatságos, izgalmas gyermekregény, megmutatja, hogy milyen csodákra képes a fantázia: a gyerekek olvasmányaik fordulatait, a meséket saját környezetükben újrateremtik, valóságként élik át.
Az író további könyvei »


Sarah Mlynowski: Buli és bájital

Ha boszorkány vagy, buli az élet! Szó szerint. Rachel a nyári szünet után gőzerővel készül az új tanévre, azaz egyik fölsőt a másik után próbálja fel… Miri pedig az újonnan fölfedezett boszorkányos közösségi oldalon keres és talál barátokat.
Az író további könyvei »



Tea Stilton: A szerelem színre lép Cinnfordban!

Hogy kik Tea Angyalai? Öt rendkívüli egérlány, akik a Cinnford Egyetem és Szakiskola hallgatói a Bálna-szigeten. Vidám és szórakoztató kis csapatot alkotnak. Mindannyian újságírók szeretnének lenni! Az élet Cinnfordban rendkívül izgalmas…
Az író további könyvei »


Sue Townsend: Adrian Mole elveszett naplói – 1999-2001

Adrian aktuális félelmei: az elpusztíthatatlan hajtetvek; a marcangoló féltékenység, amikor tökéletes féltestvére, Brett váratlanul kopogtat az ajtaján; a Nyilasok című rádiósorozat erkölcsi hanyatlása; két pszichológusához való kötődése; a cukorkafüggősége; egy kisebb földrengés Leicesterben, és talán a legfontosabb: az új évezred hajnala.
Az író további könyvei »


Rowling, J. K.: Harry Potter és a félvér herceg

A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A három jó barát egy ideje aggódva figyeli a Reggeli Próféta halálozási rovatát, félve hogy ismerős névre bukkan… Az író további könyvei »



További érdekes könyvek:

Segítsünk egymásnak a választásban! Ajánlj Te is néhány könyvet kiskamaszod kedvencei közül!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.