Vásárolj, fotózz és nyerj!

Fogadjunk, hogy neked van a legszebb és legvagányabb gyerkőcöd a TeszVeszen! Gyere és mutasd meg nekünk! Nincs más dolgod, mint feltölteni az online fotóalbumunkba egy olyan fotót, amin imádott csemetéd játszik legújabb teszveszes szerzeményével, majd begyűjteni a sok „Tetszik” szavazatot. A legtöbb voksot kapott gyermek értékes TeszVesz ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Ne aggódj ha nincs sok ismerősöd, ebben a játékban nem csak a szavazatok fognak számítani! A szponzorok által legszebbnek ítélt gyerekek fordulónként és kategóriánként számos értékes nyereménnyel lesznek gazdagabbak. Akkor sincs gond, ha éppen most indultok nyaralni! A TeszVesz a babám játékunk összesen három fordulós lesz, így eltart egészen augusztus végéig. Tehát akár nyaralás közben is készíthetsz a lurkóról néhány remek fotót a TeszVeszen vásárolt ruhával vagy játékkal, semmiképpen sem fogsz lemaradni a játékról.

A fordulók:

1. forduló (2011.07.06 – 2011.07.20)

2. forduló (2011.07.21 – 2011.08.04)

3. forduló (2011.08.05 – 2011.08.19)

Lássuk akkor milyen lépések kellenek ahhoz, hogy bekerüljetek a TeszVesz a babám játékunkba:

1. Lepd meg a gyermeked a TeszVeszről vásárolt ajándékkal (játék, ruha, könyv stb.)!

2. Miután megkaptad az árut, fotózd le vele együtt csemetédet!

3. Lépj erre az oldalra és bejelentkezés után töltsd fel az általad készített képet galériánkba!

4. Válaszd ki a gyerkőc nemének és korának megfelelő kategóriát (0-6 év)!

5. Írd be a termék nevét, majd az aukció azonosítószámát (fontos, hogy csak a TeszVeszen vásárolt és 30 napnál nem régebbi aukciókkal lehet részt venni a versenyen)!

6. Írj néhány mondatot a kicsiről vagy hogy miért éppen ezt az ajándékot kapta.

7. Add meg csemetéd keresztnevét és lakhelyeteket, majd kattints a “Feltöltöm” gombra!

Néhány perc múlva már láthatod a feltöltött képet az online albumunkban. Mutasd meg ismerőseidnek, barátaidnak (Facebook, Iwiw, Twitter) és gyűjts be az elismeréseket. Sok sikert kívánunk minden játékban résztvevő csemetének!

Olvasd el a játékszabályzatot is »

Nézd meg a nyereményeinket »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.