Segíts együtt Micimackóval!

Kedves Anyukák és Apukák!

Július 7-én, 35 év kihagyás után, újra visszatér a mozivászonra mindenki kedvence Micimackó! A bájos medve ezúttal sem lesz egyedül, kalandjai során találkozhatsz Tigrissel, Malackával, Fülessel, Nyuszival, Kangával és Zsebibabával is. Ha már régen vagy még egyáltalán nem voltatok moziban a gyerkőcökkel, akkor ez egy jó alkalom arra, hogy együtt szórakozzon a család!

Legújabb jótékonysági aukciónkon nemcsak segíthetsz az Ép Kéz Láb Alapítványnak*, de hatalmas meglepetést is szerezhetsz családodnak! Vásárolj Micimackó-kuponokat és nyerd meg a 4 személyes családi mozi belépőt, vagy a fődíjat, ami nem más, mint egy óriás plüss Micimackó! Minél több kupont vásárolsz, annál nagyobb esélyed van a nyereményekre!

Siess, mert a jótékonysági aukció július 6-án véget ér!

Kattints a linkre és vásárolj Micimackó-kuponokat!

*A Heim Pál Kórház Ortopéd Osztályának fő célja megoldást adni a beteg gyerekek mozgásszervi problémáira és aktív programokkal elősegíteni gyógyulásukat, hogy egészséges felnőttként kezdhessék önálló életüket.

Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórháza
Ép Kéz Láb Alapítvány adószám: 18177095-1-42
Bankszámla száma: 11707024-20432621
Weboldal: http://www.heimpalkorhaz.hu

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.