Megérkezett a TeszVesz.hu alkalmazása androidos készülékekre!

Voltál már úgy, hogy csak azért késtél le egy régóta megfigyelt aukcióról, mert éppen nem voltál gépközelben? Előfordult, hogy lecsúsztál egy potenciális vásárlóról, mert nem tudtál időben válaszolni a kérdésére? Gondoltál már arra egy drága áruházi termék előtt álldogálva, hogy milyen jó lenne, ha megnézhetnéd kapható-e ugyanilyen, olcsóbban a TeszVeszen? Ha androidos okostelefonod van, akkor ez mostantól már nem probléma!

Egyszerűen csak vidd magaddal a TeszVeszt a zsebedben vagy a táskádban! Nem számít, hogy éppen hol vagy, az új, androidos telefonokra készült TeszVesz.hu alkalmazással mindig elérhető leszel. Nézd meg dióhéjban mit tud ez az alkalmazás!

Az alkalmazás telepítése után, szinte az összes teszveszes alapfunkció elérhető a kényelmes, mobilos felületről.

  • Licitálhatsz vagy vásárolhatsz fix áron bármikor, bárhonnan – így biztosan nem csúszol le egyetlen aukcióról sem.
  • Feltölthetsz termékeket néhány egyszerű lépésben.
  • Üzenhetsz és válaszolhatsz azonnal a TeszVeszen feltett kérdésekre.
  • Naprakész lehetsz a megfigyelt és kedvenc aukciókkal kapcsolatban.
  • Kereshetsz és böngészhetsz a teljes kínálatban, amikor éppen kedved van hozzá.
  • A profilod alapbeállításán is bármikor módosíthatsz.

Ezeken kívül még rengeteg hasznos funkciót használhatsz, képtelenség is lenne mindent leírni. Töltsd le inkább az alkalmazást MOST, és próbáld ki az összeset!

További információért és a letöltéshez kattints ide! »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.