Milyen fürdőruhát válasszak?

A néhány nappal ezelőtti ígéretemhez híven most beszéljünk a fürdőruháról, illetve eme ruhadarab megfelelő kiválasztásáról. A szerencsés testalkattal rendelkező hölgyek boldogan válogathatnak a repertoárból, de azért a többség számára meglehetősen kényes téma a fürdőruha vásárlás. Fussunk végig, hogy milyen adottsághoz, milyen fürdőruha típust illik!

A kismellű hölgyeknek kifejezetten előnyös az élénk színű, redőzött, fodros, vízszintes csíkozású felső. Ha széles a hátad, akkor válassz nyakbakötős változatot, normál esetben pedig jöhetnek a pánt nélküli vagy akár a háromszög fazonú fürdőruhák is! A push-upról ne feledkezz meg, a Te típusodnak áll a legjobban!

Ha erős vagy mellben, válassz merevítős vagy mell alatt szélesebb fürdőruhát! Hogy jól érezd magad, fontos a megfelelő tartás. Pánt nélküli vagy szivacsos felsőket semmiképpen, viszont nyakba kötős fürdőruhát nyugodtan vásárolhatsz magadnak. A nagy mintás bikiniket hagyd a többieknek, számodra az apró mintás pl. virágos, pöttyös felsők az előnyösek.

Ha van mit takargatnod pocak tájékon, viselj egyrészes fürdőruhát és tereld a figyelmet a dekoltázsodra! A kisnadrágos fazonokat messziről kerüld el, viszont egy tankinivel nagyszerűen kiemelheted előnyeidet. A kontrasztos megoldás (függőlegesen két oldalon sötét, közepén világos) és a függőleges csíkozás kifejezetten nyújtja az alakot.

Széles csípő esetén válassz mindig sötétebb alsót és hangsúlyos felsőrészt. Lapos hasra nyugodtan felveheted az idén is sláger monokinit, így a derekad kerül előtérbe.

A fiús alkatúak nyugodtan próbálkozhatnak a merészebb fazonokkal és színekkel. A francia bugyi vagy az oldalt megkötős alsó, sőt a trikini is megengedett. Nyugodt szívvel válogathatsz a fényes anyagú és a nagy mintás bikinik között, számodra minden megengedett!

Természetesen a fenti szabályok nincsenek kőbe vésve, de azért egy dolgot mindig tarts szem előtt. Válassz olyan fürdőruhát, amiben van önbizalmad és jól érzed magad!

Neked melyik a kedvenc fürdőruha típusod?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.