Eperszezon a TeszVeszen

Teljesen mindegy, hogy süteményben, fagylaltként, porcukorral, tejszínhabbal vagy csupán magában, az eper világszerte az egyik legkedveltebb a gyümölcsök közé tartozik. Már az ókorban is nagy örömmel fogyasztották és ez azóta sem változott. A piacokon már bőséges a választék, de azért a vásárlásnál nem árt résen lenni. Az epernél nem a méret a lényeg. Menj inkább az orrod után és válaszd ki a legillatosabbat! Ha lehet, még aznap fogyaszd el, mert hamar tönkre megy ez az ízletes nyári C-vitamin bomba.

A sarki zöldségesen túl, immáron a TeszVeszen is beindult az eperszezon! Igaz, itt nem az ízlelőbimbóidat vettük célba (kivétel az epres Haribo), a választék inkább a szemednek, lelkednek kedvez. Vidám, élénk színek, bájos minták. Az eper mindig telitalálat, legyen az egy balerina cipellő vagy napszemüveg. Mindegy melyiket választod, ha epres cuccokat viselsz, biztosan nem lesz rosszkedved! Jelenleg több száz epres aukció vár téged az oldalon, a gyerekruháktól kezdve egészen az ékszerekig. Nézz be és vedd meg a legjobbakat!

Kattints ide, és nézd meg a TeszVesz epres aukcióit! »
Te már túl vagy az idei első tányér epreden?

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.