Elkészülni… Vigyázz… Kész… Nyár!

Jó néhány napja  halasztgatom ezt a bejegyzést, hiszen a mögöttünk álló hetek időjárása meglehetősen rapszodikusra sikerült. De mostantól már nincs mire várnom! Mától júniust írunk, a Balaton hőfoka is lassan élvezhetővé válik, sőt néhány napon belül beindul a vakáció. Felkészültél az idei első nagy csobbanásra?

Mi magyarok rettentően szerencsések vagyunk. Kis országunk rengeteg fürdővel, uszodával és stranddal büszkélkedhet, nem beszélve a gyönyörű tavainkról, tehát van miből válogatni.  Mielőtt választanál, azért nézz körbe a neten, hiszen másféle szórakozásra van szüksége egy baráti társaságnak és egy kisbabás családnak is. Egy biztos, ha a helyszín megvan, akkor már csak rajtatok múlik! Pakolj össze precízen, ne hiányozzon semmi az egész napos strandoláshoz!

De mi is az, amit semmiképpen ne hagyj otthon? Indulás előtt fusd végig a listát:

Már csak egy hatalmas strandtáskára lesz szükséged, hogy mindezt elpakold. No és persze néhány segítőre, akik magukra vállalják a cipekedést. A tonna súlyú hűtőtáskát mindenképpen bízd az erősebbik nemre, nála tutira biztonságba lesznek a szendvicsek. És, hogy miért nem említettem a legalapvetőbb felszereléseket, mint a fürdőruha vagy strandpapucs? Az legyen a jövő hét titka!

Csobbanásra fel!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.