Gyereknap TeszVesz-módra

Ugye Te sem felejtetted el, hogy most vasárnap lesz gyereknap? Használjátok ki ezt a különleges alkalmat! A szokásos hétvégi rutin helyett inkább fogd kézen csemeté(i)det, és  találjatok ki valamilyen közös programot vagy egyszerűen csak legyetek együtt! ♥

Sőt, akár meg is lepheted valamivel, hiszen Te is tudod, mennyire szeretik a gyerkőcök az ajándékozást. Ilyenkor persze azonnal felmerül a szokásos kérdés, hogy mit vásároljunk erre az alkalomra? Gondolom, Te is egyetértesz velem abban, hogy gyereknapra mindenképpen játékkal érdemes kedveskedni. Ezen felbuzdulva tegnap este nekiláttam felfedezni a TeszVesz játék kategóriáját.

Irány a játékok birodalma!

Érdekes módon valahogy mindig megérzik a srácok, ha a játékok környékén nézelődöm. Most sem telt el 5 perc. Elsőként a kisebbik fiam telepedett az ölembe, majd a szék háttámlájába kapaszkodva csatlakozott hozzá a nagyobbik gyerkőc, és elindult a játékmustra. Pár perc és több oldalnyi megfigyelt aukció után már egyértelmű volt minek örülnének a legjobban. Ha nem gond, én ezt a házi „TOP-listát” most megosztanám veled, hátha segítségedre lesz a választásban.

Remek gyereknapot kívánok Nektek!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.