Kategóriaajánló a termékfeltöltésnél

Voltál már olyan helyzetben eladáskor, hogy nem tudtad eldönteni melyik kategóriába tartozik a terméked? Mától erre is van megoldás!

Kattints a felső menüsorban található eladás opcióra és nézd meg a kategóriánál található három új fület!

Add meg a termék pontos megnevezését, majd kattints a Kategória ajánlatok (1.) fülre! A rendszer a megnevezéskor beírt adatok alapján felajánlja a terméked számára legideálisabb kategóriát. Ne feledd, hogy a felajánlottak közül csak egyet választhatsz!

Több hasonló vagy ugyanolyan termék esetén meggyorsíthatod a feltöltést, ha a Korábban használt kategóriák (2.) fülre kattintasz. Ebben az esetben az utoljára feltöltött termékek kategóriájából ajánl fel néhányat a rendszer.

Természetesen maradt az eddig használt Kategória választó (3.) lehetőség is, amivel a hagyományos módon választhatod ki a feltölteni kívánt terméket kategóriáját.

Reméljük, hogy az új funkcióval megkönnyítjük termékeid feltöltését a TeszVeszen! További jó munkát kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.