Kérdezz-felelek a mobilokról

A minap azt a feladatot kaptam a barátnőmtől, hogy segítsek ajándékot keresni most érettségiző lányának a TeszVeszen. Mivel a leányzó él-hal a telefonokért, úgy gondoltam, ezt a terepet derítem fel. A több órányi mobiltelefon és mobilkütyü mustra után aztán rá kellett ébredjek, hogy a több száz oldalnyi termékkel egyedül nem fogok boldogulni. Kerestem hát egy tapasztalt eladót, akit meg is találtam KapmegyerGSM személyében. Ezúton is köszönöm neki a segítséget, remélem Neked is segít majd a jó döntésben.

1. Meglehetősen széles áruválasztékkal rendelkezel. Melyik a legkeresettebb kategória a termékeid közül?
A legkeresettebb kategória a mobiltelefon, így a tokok, tartók és a különböző tartozékok is nagyon népszerűek a TeszVeszen.

2. Ár-érték arányához mérten szerinted melyik telefon emelkedik ki a többi közül?
Ha az árat és az érte kapott tudást nézem, akkor jelenleg a Samsung Champ és a  myPhone 8920 Mark DUAL SIM telefonokat ajánlanám.

3. Milyen kiegészítőket javasolnál azoknak, akik most készülnek ajándékot vásárolni a végzős, sikeresen vizsgázó fiataloknak?
Ez nem egyszerű feladat, de egy headsettel, ami akár lehet bluetooth-os is biztosan nagy sikerünk lesz. Amire pedig mindig nagy szükség van, azok a bőrtokok, illetve a szilikon tokok, ezeket is nyugodtan választhatják ajándékul.

4. Milyen szempontokat érdemes végig zongorázni mielőtt telefont vásárolunk? Mire kell figyelni leginkább?
Mielőtt vásárolnánk, nézzük meg az eladó értékeléseit és az értékeléshez tartozó termékeket is. Egy mobiltelefonnál figyeljünk arra, hogy vásárláskor ne csak számlát és garanciát kapjunk, hanem a termék dobozát és az összes tartozékát is.

Te vásároltál már mobiltelefont a TeszVeszen?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.