Lealkudtuk!

Kedves Felhasználóink!
Szeretnénk Nektek bemutatni az új lealkudtuk.teszvesz.hu oldalt, ahol egy helyen megtalálhatjátok az összes TeszVesz Tünde ajánlatot! Mostantól még több terméket és szolgáltatást vásárolhattok, az eddigieknél még kedvezőbb árakon!

A folyamatosan frissülő lealkudtuk.teszvesz.hu oldalon jelenleg 45 ajánlat közül válogathattok, de a választék még bővülni fog. Iratkozz fel a hírlevélre, hogy mindig értesülj a legújabb akciós ajánlatainkról! Válogass és vásárolj kedvedre egyszerűen a saját teszveszes felhasználóneveddel!

Megnézem az ajánlatokat

A vásárlás menete:
Ha sikerült kiválasztanod a terméket, akkor kattints a „Megveszem most!” gombra, majd a teszveszes felhasználónevedet (vagy az e-mail címedet) megadva fejezd be a vásárlást! Az átvétellel és a fizetéssel kapcsolatos információk az általad megadott e-mail címre fognak érkezni.

Kellemes vásárlást kívánunk!

teszvesz.lealkudtuk.hu – Hihetetlen kedvezmények egy helyen!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

9 hozzászólás

 
  • csigabi szerint:

    Két alkalommal is feliratkoztam a lealkudtuk.hu-n a Hírlevélre – egy darab nem jött azóta. Azonkívül a Partnerkapcsolatnál érdeklődtem – szintén kétszer, miután az elsőre három nap után sem jött egy fia visszajelzés, válasz sem – nos a másodikra sem.
    Valahonnan meg lehet tudni, hogy működik ez eladói oldalról?

  • Bálint Edit szerint:

    Mi történik, ha én megvásárolok pl. egy utazást vagy üdülést, és a visszaigazoláskor derül ki, hogy az általam kért időpontra nincs hely?

  • Ilosvay András szerint:

    Tisztelt Üzemeltető!

    Ha az a cél, hogy mindenkit megüssön a guta, akkor sikerült!
    Szeretnék megnézni egy ajánlatot, de mindig a hírlevélre való jelentkezés ablaka jelenik meg. Már kétszer kitöltöttem, de csak nem enged egyetlen ajánlatot sem megnézni, akkor meg minek van??

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Kedves András!

    Ha a felbukkanó ablak bal alsó sarkában rákattint a “feliratkoztam” linkre, akkor azonnal tovább léphet a többi ajánlathoz.
    Üdv
    Tünde

  • Lihovay Éva szerint:

    Rendkívül nehezményezem, hogy a Pipicz fogászat válaszra sem méltatta a gyerekem visszaigazolását, amely bőven határidőn belül, felkínált 5 db
    “termék ” meglétekor történt.

    Szeretném, ha nem csak a vevőkre vonatkozna az elkötelezettség, hanem a szolgáltatók is felelősséggel vállalnák a kedvezményt. Így nagyon csak reklám- és marketing használatnak tűnik, amit csinálnak. Viszont megtévesztő és kellemetlen a megrendelőnek.

  • Szakacs Attila szerint:

    Hogyan lehet felajánlani eladó dolgokat Es szolgáltatást kérem hivjanak fel vagy jelezzenek vissza!

    Udv Szakacs Attila

  • molnar gabor szerint:

    üdv Tünde
    Ha már egyszer bejelentkeztem a gép miért nem jegyez meg ?

  • Murár Erika szerint:

    A Lealkudtuk.hu oldalán megrendeltem egy terméket, amit ki is fizettem. Mivel 24 órán belül nem tudtam az e-mail címem leigazolni – erről előzetesen nem tájékoztattak és nem néztem a fiókomat meg csak 2 nap múlva, a kuponkódomat nem küldték meg. Hiába kértem hogy még egyszer igazolhassam, választ sem kaptam. Próbáltam válaszlevélben a pénzem visszautalását kérni, ám azt az e-mailt visszautasította a rendszer. Mit tudok tenni, hogy a pénzem viszakapjam? Mert nagyon nehézkes a problémák megoldása, és nem tartom korrekt dolognak, hogy Én nem tudom a céggel felvenni a kapcsolatot közvetlenül

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Szia Erika! Kérj segítséget a kapcsolatfelvételen keresztül: http://www.teszvesz.hu/help/contact.php

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.