Számvadászat eredményhirdetés utolsó forduló

Örömmel jelenthetjük be, hogy megvan a Számvadászat ötödik, egyben utolsó fordulójának győztese! Nyolc héten át tartó játékunkban azok a felhasználók nyerhettek, akik eltalálták azt a legkisebb pozitív egész számot, amelyre senki más nem tippelt.

Az utolsó fordulóban sem unatkoztunk, őrületes mennyiségű tipp zúdult be hozzánk, múlt hét szerdán kis híján 20 ezer… Ez talán köszönhető a maratoni hosszúságú játékidőnek, de valószínűleg nagy szerepe lehetett a megnyerhető ajándéknak is.

Mivel az első öt legkisebb szám ugyanazon a napon érkezett, így meglehetősen izgalmasra sikerült a végjáték. Ráadásul a listavezető számok közül kettő ugyanattól a játékostól származott. A sors fintora, hogy mégsem ő lett a nyertes, hanem egy másik felhasználó, aki egy nyúlfarknyival kisebb számra tippelt. Lássuk akkor a legkisebb megtippelt számot és beküldőjét, aki mától egy Sony Bravia LCD tv (102 cm, full HD, 3D, 200 Hz) szerencsés tulajdonosa!

A nyertes szám: 460
Nyertes: kope_2009

Szívből gratulálunk neki! Hamarosan felkeressük a továbbiakkal kapcsolatban!

A többi Számvadásznak is köszönjük a játékban való részvételt és a több mint százezer tippet, amivel megtiszteltek bennünket!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.