Anyák napja


Most hétvégén, május első vasárnapján, köszöntjük a világ legcsodálatosabb teremtményeit: az édesanyákat! Ezen a napon tettekben és ajándékokkal is kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat feléjük. A hagyományos virágcsokor mellett a  nagyobbacska gyerekek készülhetnek egyedi, kézzel készített ajándékokkal, mint például a mama kedvenc színeiből összeállított nyaklánc vagy egy hangulatos festett üveg mécses tartó. A jó kézügyességgel rendelkezők megpróbálkozhatnak a gobelin vagy decoupage technikával. A legkisebb csemeték csodálatos pillanatokat szerezhetnek anyukájuknak egy általuk festett képpel vagy gyurmával.

Felnőtt fejjel már ritkábban készítünk meglepetést, bár egy különleges süteménnyel vagy egy finom ebéddel biztosan elkápráztathatod anyukádat. Ha könnyes meglepetést szeretnél, akkor készíts egyedi fotóalbumot, benne saját gyermekkori és az unokák fotóival. Ha minden képed a számítógépen van, akkor ugyanezt létrehozhatod egy digitális képkerettel is, a hatás így sem fog elmaradni. Az illatokat kedvelő anyukák tökéletes ajándéka lehet egy parfüm, így mindig rád fog gondolni, amikor használja. Ha idén szeretnéd egy értékesebb ajándékkal meglepni, akkor válassz neki egy különleges ékszert vagy egy pihentető kiruccanást, ahol végre lesz időtök kibeszélni magatokat.

Rohanó világunkban előfordulhat, hogy semmi ilyesmire nincs időd. Ne szomorkodj! Lehet az ajándék egy csokor virág, egy doboz csoki vagy akár egy hatalmas ölelés, egy édesanyának csak az számít, ha mellette vagy és szereted. Legyen ez minden nap így, ne csak ezen a gyönyörű napon!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.