TeszVesz újdonságok

Kedves Felhasználóink!

Szeretnénk Nektek több újítást is megmutatni, ami mostanában történt az oldalon. Reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket.

PEP –Eladási statisztikák

A Profi Eladók számára ismét mérhetővé válik az eladás! A statisztikát ellenőrizheted óránkénti-, napi- és havi bontásban, vevők és díjak szerint. Valamint lehetőséged lesz 3-6-12 hónapos intervallumokban figyelemmel kísérni a sikeres aukciókat, akár grafikon formában is. Reméljük örömmel fogod használni ezt a remek lehetőséget!

Képfeltöltés

Ezentúl nem kell bonyolult trükkökhöz folyamodni, ha megszeretnéd változtatni az aukció listaképét. Képfeltöltésnél csak jelöld be azt a képet, amelyiket szeretnéd kezdőképnek!

Termékszűrő a Saját oldalon

A Saját oldalon (Meghirdetett termékek, Eladó, Licitált) található új termékszűrővel egyszerű módon kiválaszthatod, hogy éppen melyik oldalon meghirdetett aukcióidat szeretnéd látni.

Formai változások a termékfeltöltő oldalon

Az új lenyíló menünek köszönhetően egyszerűbb módon választhatod ki a kerületet.



A kötelezően kitöltendő „Termék garancia” pedig bekerült a „Szállítási és fizetési feltételek” közé, így átláthatóbb lett a feltöltő oldal.


Értesítők

Mostantól lehetőséged van beállítani azt, hogy milyen esetekben értesítsen a TeszVesz rendszere. A Saját oldalon, a Fiók beállításain belül találod meg az Értesítések beállítása oldalt. Itt láthatod milyen esetekben kapsz jelenleg értesítő levelet a rendszertől. Lépj erre az oldalra és pipáld ki a téged érdeklőeket! Ne maradj le az extra ajánlatokról, ellenőrizd, hogy igényelted-e a hírleveleket!


További jó aukciózást és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.