Számvadászat eredményhirdetés – negyedik forduló

Figyelem Számvadászok, megvan a játék negyedik fordulójának győztese! Májusig tartó játékunkban az a felhasználó nyer, aki eltalálja azt a legkisebb pozitív egész számot, amelyre senki más nem tippelt.

Ebben a fordulóban is több mint 11.000 tipp érkezett hozzánk!  A legnagyobb tippelési kedv múlt hét szerdán és csütörtökön volt, de végül egy hétfő éjszakai voks lett a győztes. Lássuk akkor a legkisebb megtippelt számot és beküldőjét, aki mostantól egy 300.000 Forint értékű exkluzív Billerbeck ajándékcsomag boldog tulajdonosa lehet!

A nyertes szám: 272
Nyertes: MHenni

Szívből gratulálunk neki! Hamarosan felkeressük a továbbiakkal kapcsolatban!

Pénteken elindult a 05.02-ig tartó, utolsó fordulónk is! A hétvégén már közel háromezer tipp érkezett, ami nem véletlen, hiszen ez alkalommal a Számvadászat játék eddigi legnagyobb értékű nyereménye a tét, ami nem más, mint egy 3D-s SONY BRAVIA FULL HD LCD TV! Az izgalom kedvéért eláruljuk, hogy eddig egy péntek este beküldött szám vezet, de várhatóan nem sokáig, mert most is naponta több ezer tippel számolunk.

Lépj be ezen az oldalon és ellenőrizd le, mennyi lőszered van! Ne feledd, egy töltény egy tippet ér, extra töltényeket pedig még bőven szerezhetsz, mindössze 1000 Ft felett kell vásárolnod a TeszVeszen, majd partnereddel kölcsönösen értékelni a tranzakciót!

Sok szerencsét kívánunk minden Számvadásznak!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.