Húsvétra készülődés a TeszVeszen

Felkészültél már az idei húsvétra? Röpke két hét és mosolyogva várhatod a locsolókat az ajtóban! Fussunk végig mire lehet esetlegesen szükséged április 24-25-én.

Húsvéti otthon

Ha karácsony óta nem sikerült rendbe kapni a lakást, akkor most éppen itt az ideje, hogy nekiláss! Egy kiadós nagytakarítás után sokkal jobban mutatnak a friss, tavaszi textilek és a húsvéti dekorációk is. Ha van kisgyermeked, akkor válassz inkább a nyuszis dekorációk közül vagy készítsd el saját magad!

Húsvéti készülődés a konyhában

Lássuk be, hogy húsvétkor legalább annyi sütemény és egyéb ünnepi étel kerül az asztalra, mint karácsonykor. Még most van időd beszerezni a hiányzó kellékeket vagy szakácskönyveket!

Húsvéti meglepetések gyerekeknek

Szoktál csokinyuszikat és apró tojásokat elrejteni a kertben? Ha még nem, akkor idén mindenképpen próbáld ki! A gyerek imádják a csokinyuszi-vadászatot, hatalmas élményt jelent minden egyes meglelt apróság. Az édesség helyett akár plüss nyuszikat vagy egyéb húsvéti cukiságokat is bevethetsz, így elkerülhetitek az esti hasfájást!

Manapság a húsvéti nyuszinak nem kötelező kizárólag édességet hoznia. Meglephetjük csemeténket aranyos húsvéti, nyuszis mesekönyvvel vagy akár egy pihe-puha Baby Bunny fotellel. Persze választhatsz bármilyen más játékot vagy apróságot, az öröm biztosan nem marad el! Az ünnep alkalmából a kicsiket és a még kisebbeket is felöltöztetheted alkalomhoz illő ruhába, a nagyszülők mindenképpen el lesznek olvadva.

Ha ügyes vagy (és én tudom, hogy az vagy) akkor hétfőn reggel már mindennel készen leszel! Ha szerencséd van, hamar túlesel a szokásos locsolási akción és fellélegezhetsz! Ebben az évben megint megúsztad az elhervadást!

Te mennyire tartod fontosnak a hagyományokat? Várod a locsolókat húsvét hétfőn vagy inkább elmenekülsz otthonról?

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • petya14 szerint:

    Locsolkodók helyett én beérném azzal, ha végre kijavítanátok azt a pár kínos hibát…. 👿 Miért gondolom azt, hogy még elnézést sem akartok kérni? Talán ti vagytok megsértődve? 😯

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.