Számvadászat eredményhirdetés harmadik forduló

Örömmel jelenthetjük be, hogy megvan a Számvadászat harmadik fordulójának győztese! Májusig tartó játékunkban az a felhasználó nyer, aki eltalálja azt a legkisebb pozitív egész számot, amelyre senki más nem tippelt.

Ez alkalommal is sokan vadásztatok a nyereményre, több mint 13 ezer tipp érkezett be hozzánk.  Látszik, hogy már túl vagyunk két fordulón, hiszen a beküldött számok értéke egyre magasabb, a közöttük levő különbségek pedig egészen kicsik. Mostani nyertesünk sem bízta a véletlenre, hiszen több töltényt is elhasznált, míg végül a hétfő esti lövése lett a nyerő. Lássuk akkor a legkisebb megtippelt számot és beküldőjét, aki mától egy 300.000 Ft értékű Spar vásárlási utalvány szerencsés tulajdonosa!

A nyertes szám: 260
Nyertes: kustela

Szívből gratulálunk neki! Hamarosan felkeressük a továbbiakkal kapcsolatban!

A többiek pedig vadászhatnak tovább, hiszen tegnaptól már lehet tippelni az újabb nyerő számra. Szerencsés nyertesünket ez alkalommal egy 300.000 Ft értékű szép álmokat hozó, exkluzív Billerbeck csomaggal ajándékozzuk meg! Lépj a tettek mezejére és nézd meg mennyi lőszered van! Taktikázz velük vagy egyszerűen csak bízd magad Fortunára!

Sok szerencsét kívánunk minden Számvadásznak!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.