TeszVesz bakik

Ma van bolondok napja, a tréfák és poénok ideje! Az áprilisi tréfát nem mindenki kedveli, így egy furfangos vicc helyett inkább ezzel a néhány mókás írással-elírással szeretnék mosolyt csalni az arcodra. Jó szórakozást!

Termékfotó

Jó állapotú üveges vitrin eladó!

Termékleírás

„Ha kérdésed van bátran írj, segítek, hazudok!”

„Bicajos sisak, nagyon jó állapotban! Semmi baja, mindene megvan, csak picit megkopott a festék rajta a széleken, mert én hülye beletettem a mosógépbe és kimostam.”

„A pontos méretért ajánlom, hogy próbálj fel egy hasonló darabot az üzletben…”

„Egyiket sem használtam, mindegyik max 2x volt rajtam!”

„Next nadrag  kulso szarhossz:64 cm, belso szarhossz:49 cm”

Levelezés

eladó: Köszönöm szépen a vásárlásokat, kérlek válassz még egyet, amit majd ajándékba küldök a többi mellé.
vevő: Köszönöm szépen, akkor a 836235262832838 számú aukciót kérném még.
eladó: nagyon szép dolgot választottál, de én úgy értettem, hogy a saját termékeim közül válassz még egyet, mert ezt nem én árulom…

„4 napja elküldtem a kedves vevőnek az utaláshoz szükséges adatokat. Se kép, se hang. Tegnap délután írtam újabb e-mailt, amiben rákérdeztem, hogy megkapta-e a levelemet? Éjszaka megérkezett a válasz: Köszi, megkaptam. Ma ért ide a leveled…”

Nekem is Gmail levelezőm van, amin úgy regisztráltam (nem a normális nevemen fut), hogy Andi Bandi. A vásárlóm átutalásnál erre a névre küldte a pénzt: Bandi Andi.
Még jó, hogy számlaszámnak nem álmodott valami szebbet…

Postázás

Egy külföldön élő barátnőm karácsonyra küldött nekem egyszer egy bögrét, ami egy egyszerű kis bögre volt, rajta egy nagyon szép festett lóval és az volt az  érdekessége, hogy nyerített, ha elmozdítottad az egyenes síkból.  Kikapcsolni nem lehetett. Meghozta a postás és atomjaira le volt  bombázva a csomag. Látszott rajta, hogy kibontották, rajta francia írás  és nagy postai matrica, hogy ellenőrzés miatt megbontva. Gondolj bele  mit éltek át amikor kézbe vették azt a kis mini csomagot ami nyerít mint  az állat megállás nélkül, de a postás is boldog lehetett aki kihozta!

Értékelés

„Koszonom a vasarlast! Megbazhato partner, ajanlom mindenkinek.”

vevő: Sajnos a termék színe nem égkék, mint a leírásban és a fényképen, hanem zöldeskék.
eladó: Az égnek is többféle színe van, ez pont az egyik.

Fórum

“Ha komolyan érdekel valamelyik árum, írj és lezárom kikiáltási áron, ha nincs rajta licit, kivéve 1ft-os termékek.” Még nem adtak semmilyen licitet erre a termékre, a kikiáltási ára 1 Ft. Még 10 nap van a lezárásáig. Gondolom nem azt jelenti hogy ha engem annyira érdekel, akkor megvehetem 1 Ft-ért… Lehetséges hogy van rajta minimálbér? mivel azt úgyse mutatja. Valaki segítene, hogy ezt a mondatot hogyan értelmezzem?

Te találkoztál már hasonló bakival a TeszVeszen?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

11 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.