Tavaszi TeszVesz divatkörkép

Zöldellnek a fák és csicseregnek a madarak, úgy fest végérvényesen itt a tavasz! Végre megszabadulhatunk a vaskos téli kabátoktól, sapkáktól és előkerülhetnek a kiskabátok, a vékonyabb nadrágok és pulóverek a ruhásszekrény mélyéről. A divattervezők  már megálmodták, hogy mit és hogyan viseljünk ahhoz, hogy igazán divatosnak érezhessük magunkat most tavasszal. Gyere, és válogassunk együtt az oldalon!

Színek, anyagok és minták

Idén tavasszal a divatkreátorok titkos kedvence a csipke! Viselheted hófehéren vagy neonszínekben is. Lazább napokra kombinálhatod farmerrel a csipkés inget vagy tunikát, de a ruhákat és az elegáns felsőket tartogasd különleges alkalmakra.

A rácsok mögül ismét  kifutóra kerültek a nagymacskák. Ha divatos akarsz lenni, viselj állatmintás felsőket! Még ha a tigriscsíkok nem is jönnek be Neked, válogass a többi feltűnő mintás tunika vagy top között!

A minták mellett az örök befutó a csíkos! Mindegy hogy pulóver vagy felső, ha csíkosat viselsz nagyon trendi leszel! A romantikát kedvelők is megtalálják számításukat, most tavasszal minden virágmintás ruha, blúz és szoknya tarolni fog!

Fazonok és kiegészítők

Ha egy kicsit teltebb vagy, akkor eljött a Te időd! Kifejezetten trendinek számít majd a bőszárú, lenge nadrág és a földig érő szoknya viselése. Az utóbbit feldobhatod akár egy félvállas darabbal is! Hidegebb napokon sem kell azonnal visszakapnod az ormótlan téli kabátot, nyugodtan helyettesítheted egy csinos kötött ruhával. Ha a vékonyabb típusú hölgyekhez tartozol, akkor semmiképpen se hagyd ki a fodros felsőket és ruhákat! A kiegészítők közül válassz keskeny pántos, mindent elnyelő táskát, vékony övet és bőrből készült karpereceket! Végül, de nem utolsósorban muszáj megemlítenem a tavaszi trend két (szerintem) legbizarrabb termékét,  a bokagyilkos platform cipőket és az óriási napszemüvegeket! Neked melyik lesz idén tavasszal a kedvenced?

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.