Nyári időszámítás

Óraátállítás március 27.

Mindegy hogy asztali, csuklón vagy zsebben hordható, az óra fontos kelléke életünknek. Most vasárnap világszerte több millió ember állítja nyári időszámítás szerint előre az órákat hajnali kettőről három órára. Egy órával kevesebbet fogunk aludni, de jutalmul meghosszabbodnak az estéink, tovább maradhatunk a szabadban.

Tehát óraátállításra fel! Gyorsan végig szaladtam a lakáson és leltárba vettem a vekkereket, nehogy kimaradjon valamelyik ketyegő. Vasárnap elsőként a faliórát veszem majd kezelésbe. Az óramutatók tekerése  mellé biztosan bekalkulálok egy gyors portalanítást is, mert nem szívesen mászok fel sűrűn a létrára… Ezután jöhet az asztali és az ébresztőóránk. Az utóbbinál nagyon precíz leszek, jó lenne megelőzni  ezzel a hétfő reggeli malőröket. A vasárnapi Forma1-es futam miatt nem várhatok sokat a páromtól, így kezelésbe veszem az ő óráját is, az enyémmel és a srácokéval együtt. Bárhogy is szeretném, ezzel még koránt nincs vége a sornak! Lesz még hátra néhány műszaki kütyü (DVD lejátszó, Hifi, mobiltelefonok, laptop), sőt még a konyhában is rám vár majd a tűzhely és a mikró órája. Remélem egyiket sem fogom kifelejteni a sorból. Még szerencse, hogy a következő óraátállítás csak október végén lesz.

Neked hány darab órát kell átállítanod most vasárnap?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.