Számvadászat eredményhirdetés második forduló

Figyelem Számvadászok, megvan a játék második fordulójának győztese! Májusig tartó játékunkban az a felhasználó nyer, aki eltalálja azt a legkisebb pozitív egész számot, amelyre senki más nem tippelt.

Ebben a fordulóban összesen 16.000 tipp érkezett hozzánk.  Az utolsó napon nagyon belehúztatok (nem hiába, jó volt a nyeremény), közel ezren próbáltatok 15:00 óráig (a forduló zárásáig) jól tippelni, de végül egy március 19-ei esti voks nyert. Lássuk akkor a legkisebb megtippelt számot és beküldőjét, aki mától az iRobot által felajánlott Roomba 581 porszívó robot és egy Scooba 385 felmosó robot boldog tulajdonosa lehet!

A nyertes szám: 164
Nyertes: balabara2

Szívből gratulálunk neki! Hamarosan felkeressük a továbbiakkal kapcsolatban!

Csütörtöktől elindult a 04.05-ig tartó harmadik fordulónk is. Ez alkalommal egy 300.000 Ft-os SPAR vásárlási utalvány a tét! Már most elkezdheted a bevásárlólistádat írni, mert ha megnyered, csordultig feltöltheted a kamrát és a hűtőszekrényt! Az izgalom kedvéért eláruljuk, hogy eddig egy ma reggeli tipp vezet, de várhatóan nem sokáig, mert most is naponta több ezer tippel számolunk. Lépj be ezen az oldalon és ellenőrizd le mennyi lőszered van! Egy töltény, egy tippet ér! Taktikázz vagy egyszerűen csak bízd Fortunára!

Sok szerencsét kívánunk minden Számvadásznak!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • ulviol szerint:

    Sziasztok! Én most vásároltam kb. 14000 forintért, mindketten pozitívan értékeltünk, mégsincs egyetlen töltényem sem 😥 😥 😥
    Mi az oka? Szeretnék tippelni!!
    Köszi a segítséget.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.