Színházba járni jó!

“A színház nem földi színtér! A színház menedék. Csodák világa. Veled ott minden megtörténhet. Meghalhatsz. Újjászülethetsz. A színház: szerelem! Örökké tartó láz.”
Polgár Ernő (író, drámaíró, dramaturg)

Nem véletlen, hogy ezekkel a gyönyörű sorokkal indítom ezt a bejegyzést, hiszen most vasárnap ünnepeljük a színház világnapját. 1978 óta ezen a napon országtól és nemzetiségtől függetlenül minden előadás kezdete előtt felolvassák a Nemzetközi Színházi Intézet üzenetét, amely felhívja a figyelmet a színház és a kultúra fontosságára. Különleges pillanatok ezek, hiszen eme mondatokat egészen a felolvasásig titok övezi. Minden évben más és más világhírű személyiség osztja meg velünk gondolatait. Idén Jessica A. Kaahwa ugandai drámaíró, színész, rendező üzenetét hallhatják világszerte.

Biztos Te is egyetértesz abban, hogy nem csak most hétvégén érdemes színházba menni! Mindegy, hogy vígjáték, tragédia, opera vagy musical. Műfajtól függetlenül egy színházi előadás mindig hatalmas élményt jelent. Magával ragad, megnevettet vagy éppen elszomorít, de éppen ezért különleges, mert érzelmeket kelt és  gondolkodásra késztet. Te mit gondolsz a színházról? Ott leszel valamelyik teátrum nézőterén most vasárnap?

Vásároltál már a TeszVeszen színházjegyet? Klikk ide és nézz körül, hátha kedvet kapsz valamelyikhez!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.