Számvadászat eredményhirdetés első forduló

Örömmel jelenthetjük be, hogy megvan a Számvadászat első fordulójának győztese! Májusig tartó játékunkban az a felhasználó nyer, aki eltalálja azt a legkisebb pozitív egész számot, amelyre senki más nem tippelt.

Ebben a fordulóban összesen 38394 tipp érkezett, amiből (látszik, hogy van humorérzéketek) a legnépszerűbb szám az 1 volt. A 160 lett az a magányos szám, amire nem gondolt senki, pedig ha valakinek eszébe jutott volna, akkor most ő lenne a nyertes.

Lássuk akkor a legkisebb megtippelt számot és beküldőjét, aki mától egy 300.000 Ft-os Dockyard vásárlási utalvány szerencsés tulajdonosa!

A nyertes szám: 190
Nyertes: medve_l

Szívből gratulálunk neki! Hamarosan felkeressük a továbbiakkal kapcsolatban!

A többiek pedig ne szomorkodjanak, mert néhány napja elindult a 03.24-ig tartó második fordulónk. Érdemes lesz most is velünk játszani, hiszen aki ezt a fordulót megnyeri, annak többé nem lesz gondja a takarításra! Ha sikerült kellőképpen felcsigáznom, akkor kattints erre a linkre és nézd meg a nyereményeket! Lépj be és ellenőrizd le mennyi lőszered van! Egy töltény, egy tippet ér! Taktikázz vagy egyszerűen csak bízd Fortunára!

Sok szerencsét kívánunk minden Számvadásznak!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.