Tavaszi TeszVesz Horoszkóp

III. 21.–IV. 19.
Kos
Ez a Te időszakod, ilyenkor vagy igazán elemedben. Sikeres heteknek nézel elébe, készülj fel, hogy sűrűn látogatod majd a postát. Használd ki ezt a pozitív energiát és vágj bele új dolgokba! Ha nem merted még kipróbálni az 1 forintról indítást, akkor most itt az ideje! Május környékén átmenetileg lefelé ível majd a szerencsecsillagod, így felkészülhetsz némi ütközésre a vevőkkel, de aztán újra a régi leszel!


Bika
A tavaszi fáradság rányomja bélyegét ezekre a hetekre. Néha úgy érzed, mintha teljesen láthatatlan lennél, hiszen alig van eladásod. Ez az időszak legyen számodra a felkészülés és a kapcsolatépítés ideje! Vesd bele magad a fórumba és beszélgess! Ismerj meg új embereket a Facebookon vagy nézz bele a TeszVesz Blogba, olvasd el a többi felhasználó véleményét! Tarts ki, májustól minden a helyére kerül!


Ikrek
Egész nap a gép előtt ülsz, minden topikban ott vagy, mindenről van véleményed és imádsz nyüzsögni. A tavasz számodra rengeteg munkát hoz, ami persze üzletileg nagyon jó, de a leterheltség miatt lesz némi konfliktusod ebben az időszakban. Figyelj jobban magadra és a családodra, tölts velük több időt!


Rák
Túlzottan bizonytalan vagy mostanában, ami hátráltathatja az eladásokat. Próbálj meg nyitottabb lenni az emberek felé és ne sértődj meg azonnal, ha valaki alkudozni szeretne. Április elején egy új lehetőség nyílik meg előtted, ne félj kihasználni!


Oroszlán
Nem vagy könnyű eset, rengeteget vásárolsz és a végsőkig képes vagy elmenni, ha licitálásról van szó! Próbáld meg behúzni kicsit a féket és egyensúlyba hozni a dolgaidat! A hónap vége felé lesz egy negatív szériád, de utána szárnyalni fogsz!


Szűz
Jelenleg nyakig ülsz a problémákban, de fel a fejjel! Az összes jegy közül Te vagy az, aki tökéletesen átlátja a dolgokat és villámgyorsan talpra tud állni. Minél gyorsabban jutsz túl a gondokon, annál hamarabb élvezheted a lelki nyugalmat, ami most tavasszal rád vár.


Mérleg
Nyugodt napjaidat egy félreértés teheti tönkre. Tedd félre a konfliktuskerülő énedet és állj ki magadért! Meg fogsz lepődni, milyen egyszerűen elsimítod majd a problémákat a remek diplomáciai érzékeddel.



Skorpió
Magabiztosságoddal egyszerűen lehengerled az embereket, de figyelj arra, hogy ne ess át a ló túloldalára! Ha kordában tudod tartani az önbizalmadat, akkor biztosan szerezhetsz magadnak néhány törzsvásárlót, hiszen áprilistól beindulnak a dolgaid!


Nyilas
Sokan kedvelnek a fórumon, fontos tagja vagy a közösségnek, de néha meglehetősen nyersen fogalmazol. Mielőtt válaszolnál, mindig gondold végig mit szeretnél mondani igazán. Alapvetően jól mennek majd a dolgaid, de egy személyes találkozóról való késés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.


Bak
Meglehetősen jól indult az éved és ez egyelőre így is marad. Ha továbbra is ilyen kitartóan és keményen dolgozol, akár bekerülhetsz a PEP-esek közé is. A néha felszínre törő pesszimizmusodat fojtsd el, bízz végre önmagadban és gondolkozz pozitívan!


Vízöntő
Most tavasszal egy fontos döntést kell hoznod a munkáddal kapcsolatban, ne félj tanácsot kérni másoktól! A szerencse végig a nyomodban lesz, eladásnál és vásárlásnál egyaránt. Ezekben a hetekben érdemes lesz részt venned a teszveszes játékokban, mert nagy esélyed van a nyerésre.


Halak
Ebben az időszakban minden sikerülni fog, amit elterveztél. Most kivételesen ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon! A segítőkészséged miatt nagy esély van arra, hogy találj egy igaz barátot a TeszVeszen, sőt akár még a szerelem is Rád találhat.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

4 hozzászólás

 
  • Veres Péter szerint:

    Kedves Tünde!

    A horoszkópom alapján valamikor tavasszal visszakapom a hozzászólási jogomat, ami tulajdonképpen meg sincs vonva? 🙄

  • petya14 szerint:

    Kedves Tünde!
    Ismét megkérdezem: Mikorra várhatom a meg sem vont hozzászólási jogom és a kapcsolatfelvételi lehetőség visszaállítását? Tudom hogy van róla tudomásotok, a struccpolitika csak ideig-óráig járható.Közel három hónap alatt sem tudtátok kijavítani ezt a kínos “technikai problémát”? 🙄

    Üdvözlettel: Petya14

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Üdv Petya! Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs miről beszélsz. Hol vonták meg a hozzászólási jogodat? Fiókodba betudsz lépni?
    Tünde

  • petya14 szerint:

    Szia Tünde!

    A fiókomba egyelőre be tudok lépni. Talán az lesz a következő technikai hiba, hogy oda sem tudok belépni? 😉 A fórumon többször volt róla szó. Fel van függesztve a fórum hozzáférésem az első pillanattól, és jó pár egyéb funkció sem működik. Ha ez valamiféle fegyelmezés, akkor nagyon elegáns(sic!) dolog… 😐 Operációs rendszer, böngésző, levelező, süti, egyéb beállítások mint hibalehetőség, kizárva….

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.