Esküvő kategória a TeszVeszen

Esküvői ruházat és kiegészítő kategória a TeszVeszen!

Kedves ara jelölt! Tudtad, hogy van egy kifejezetten Neked szóló kategória a Teszveszen? Nincs könnyű dolgod, hiszen komoly szervezői munka előzi meg az oltár előtt kimondott igent, ezért minden segítség jól jöhet. Gyere, nézz körül nálunk is, hiszen elképzelhető, hogy itt találod meg álmaid ruháját. Ráadásul lehet, hogy sokkal kedvezőbb áron, mint a kölcsönzőben. Gondolj csak bele, milyen jól jön majd a megmaradt összeg a nászúton.

Lássuk akkor, mit is tartogat az esküvői kategória leendő feleségek számára:

Közel 800 mennyasszonyi ruha aukció fut jelenleg a TeszVeszen, a hagyományos szabásúaktól kezdve, egészen az extravagáns ruhákig mindent megtalálhatsz. Az árak széles skálán (15 ezer-200 ezer Ft) mozognak. A kiegészítőkből is akad bőven: kesztyűt, fátylat, szütyőt, sőt napernyőt is találsz az eladó áruk között. Az esküvő napján gyönyörűnek kell lenned, minden apró részletnek stimmelnie kell rajtad! Viselj a ruháddal harmonizáló ékszert és keress a frizurádhoz illő hajdíszt! Nagy valószínűséggel hajnalig ropni fogod, ezért mindenképpen kényelmes topánt válassz magadnak! Menyecske ruhából már kisebb a választék, de azért még bőven lehet válogatni közöttük. Ne felejtsd el, hogy a babona szerint a menyasszonynak viselnie kell valami régit, valami újat, valami kék (pl:harisnyakötő) színűt és valami kölcsönbe kapott dolgot az esküvőn.

Nézelődés közben találtam néhány olyan aukciót, ami a fent említett kategórián kívül esik, de kifejezetten az esküvőhöz kapcsolódik. Ha rákattintasz a linkekre, azonnal válogathatsz a szebbnél szebb esküvői meghívók és fotóalbumok között. Sőt találsz fotós-videós szolgáltatás is, így profikkal örökítheted meg életed legszebb pillanatait! Ha még nem döntöttétek el, hogy hova mentek nászútra, akkor mindenképpen nézzetek be a szállás, utazás kategóriában, mert remek ajánlatok vannak!

Nyugodt esküvőszervezést és remek lagzit kívánok Nektek! Legyetek boldogok!
Ti vásároltatok már valamit a TeszVeszen az esküvőtökhöz?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.