Számvadászat a TeszVeszen

Számvadászat a TeszVeszen

Mindenki készen áll egy újabb játékra? Március 1-től hivatalosan is elindul a vadászidény a TeszVeszen! Az állatvédők megnyugodhatnak, nagyvadak helyett kizárólag pozitív egész számok kerülnek a célkeresztbe.

Számvadászat játékunkban teszveszes töltényekkel tippelhettek. Minden forduló végén megvizsgáljuk a beérkezett számokat, és amelyiket több ember is tippelte, azokat töröljük. A megmaradt számok közül a legkisebb tulajdonosa nyer.

A játék oldalán belépve megtalálod az első töltényedet, amit bármikor elsüthetsz. Nagyobb esélyt szeretnél? Játssz több számmal egyszerre, szerezz további töltényeket a játékhoz! Vásárolj a TeszVeszen, majd a kölcsönös pozitív értékelés után zsebeld be az 1000 forintonként járó egy-egy töltényt, amelyeket a játék bármelyik fordulójában felhasználhatsz! További információk…

Miért érdemes játszanod? Csak vess egy pillantást a nyeremények felajánlóira! A Számvadászat egészen májusig tart, minden fordulóban más-más értékes nyeremény lesz a tét. Az első forduló legügyesebb tippelője 300.000 forint értékű Dockyard vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lesz! És miért ne lehetnél Te az? Tippelj, mert ha Tiéd lesz a legkisebb szám, amire rajtad kívül más nem írt, Te viszed haza a vásárlási utalványt! Számvadászok, zsákmányra fel!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

8 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.