Februári tippek

A tapasztaltabb eladók már tudják, hogy az aukciózás világában megéri előre gondolkodni, hiszen a TeszVeszen általában mindenki úgy vásárol, hogy belekalkulálja a fizetés és a szállítási időt is. A múltkori bejegyzést folytatva próbáljunk meg együtt ötletelni azon, hogy milyen aukciókat érdemes indítani februárban a TeszVeszen?

Pulóver, kardigán és poncsó
Elvileg a mínuszokat már megúsztuk, de mivel átlagban csak 10°C fokig emelkedik a nappali hőmérséklet, ezért meleg ruhaneműkre még biztosan lesz kereslet. Szóval kerítsd elő az összes pulóvert és kardigánt a szekrényből, mert most még van esélyed arra, hogy normál áron eladhasd őket! Ha van poncsód mindenképpen töltsd fel a TeszVeszre, mert ilyenkor és ősszel van a leginkább szezonja.

Eső ellen
Az időjósok szerint még rengeteg csapadék vár ránk, így nyugodtan tedd vissza az összes gumicsizmát, esőkabátot és esernyőt a TeszVeszre, mert nagy szükség lesz rájuk februárban! Ha tarolni szeretnél, akkor szerezz be jó minőségű felnőtt (női-férfi) esőkabátokat! Ha megnézed a kategóriákat, megérted miért írtam ezt…

Tavaszi ruhák
Már nyugodtan feltöltheted a tavaszi ruhákat, lábbeliket! Az anyukák ilyenkor szerzik be a csemeték tavaszi ruhatárát, tehát biztos a siker. Már mindenkinek elege van a télből és a hidegből, szóval jöhetnek a vidám színek és a csíkos, virágos ruhák! Minél több, annál jobb!

Azért ne felejtsd el, hogy még néhány napig tombol a farsang, így akkor se érjen meglepetés, ha jelmezt keresnek nálad! Ha van még ötleted februárra, oszd meg velünk bátran! Egy hónap múlva jelentkezem a márciusi tippekkel! Addig is nagyon jó munkát és sok eladást kívánok Neked!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.