Keresés megyére és városra

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy újra lehet megyére és városra keresni a TeszVeszen! Egy mozdulattal megtalálhatod az otthonodhoz legközelebb eső aukciókat, így a megspórolt szállítási költséget újra elvásárolhatod a Teszveszen.

Lássuk, hogyan faraghatjuk le a postát! Először is, lépj a részletes keresés oldalra, majd menj a fenti képen látható Konkrét keresés megyében/városban opcióhoz!

A kis fekete nyilacskával keresd ki a megyét (1.), majd a Helység dobozba írd be lakóhelyed (2.) nevét! Mint láthatod, az első betűk megadása után kikeresheted a felsorolásból is.

Ha a fővárosban élsz, akkor az első dobozból válaszd ki Budapestet (1.), majd írd be az adott kerületet (2.). A lenyíló felsorolás-doboz itt is a segítségedre lesz.

Mindkét esetben az oldal alján található Keresés gombbal indíthatod el a városra, kerületre való kutatást.

Ezen a lehetőségen kívül, a baloldali menüpontokon keresztül rákereshetsz az aukciókra kulcsszó, eladó, licitáló és termékkód alapján is. Újdonság, hogy keresőszó nélkül is lehet szűkíteni egy adott kategóriára, településre. Ez korábban nem volt a Teszveszen!

Ne felejtsd el, hogy a terméklisták oldalain is lehet városra szűkíteni! A fent már leírt módon elsőként a megyét (1.), utána pedig a helységnevet (2.) kell beírnod. A szokásos további szűrési feltételeket megadva még jobban leszűkítheted a kört, így villámgyorsan rátalálhatsz a neked tökéletesen megfelelő aukciókra.

Extra tipp: Állíts be a termékfigyelő funkciót, így mindig értesülni fogsz az otthonodhoz közel lakó eladók új aukcióiról! Ehhez nem kell mást tenned, mindössze a terméklapon kattints a Feliratkozás az eladó aukcióira linkre!

Te már megtaláltad a hozzád közel lakó eladókat?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.