Valentin-napi ajándékötletek

Két fajta embertípus létezik a Földön. Az egyik azt állítja, hogy a Valentin-nap felesleges, hiszen akit szeretünk, azt mindennap megajándékozzuk szerelmünkkel. A másik típus pedig kifejezetten örül, hogy létezik egy olyan nap az évben, amikor a szerelmeseké és a romantikáé a főszerep. Tartozhatunk bármelyik csoporthoz, de az biztos, hogy a szerelem az emberiség egyik legmélyebb érzése, boldogságunk alapja.

Bárhogyan is vélekedsz erről a napról, abban biztos lehetsz, hogy egy apró figyelmesség vagy meglepetés mindenkinek jólesik. Mivel már csak néhány napunk maradt Valentin-napig, összeszedtem néhány ajándékötletet a TeszVeszről, hátha segít az időhiányban szenvedőknek.

Ha szeretsz biztosra menni, akkor meglepheted párodat kedvenc illatával vagy extra kényeztető testápoló szerekkel. Ha szeretnéd elkápráztatni, akkor nézz körül az utazási ajánlatok vagy az ékszerek között. Ha kedvesed olyan típus, aki zavarba jön a drága ajándékoktól, akkor válassz neki egy tündéri plüssállatot, szívecskés párnát vagy egy fényképes bögrét, imádni fogja! Ha egy meghitt estével szeretnéd meglepni szerelmedet, akkor díszítsd fel a lakást, és főzz neki valami finomat. A hűtött italról ne feledkezz meg! Az este folytatásaként megnézhettek egy romantikus filmet, de ha szerelmes éjszakára vágynál, akkor gyújts néhány gyertyát a hálószobában, és kapd fel a legújabb csábító szerzeményedet. Ha szeretnéd teljesen lehengereli szerelmedet, akkor innen válassz meglepetést. 😉

Kívánom, hogy úgy sikerüljön ez a nap, ahogyan eltervezted! Te mivel leped meg kedvesed?

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.