Farsang a TeszVeszen

Feltűnt már Neked is, hogy a farsangi jelmezek megszállták a gyermekruházat kategóriát? A szerdai ingyenes feltöltésnek köszönhetően mára túlszárnyaltuk a tavalyi mennyiséget, jelenleg több mint négyezer aukció fut csak jelmezekből. Hivatalosan március 7-ig tart az idei farsang, de az iskolás-óvodás mulatságok mostanában aktuálisak. Bevallom, nagyon kevés időm van, így esélyem sincs egy saját készítésű maskarára. Még szerencse, hogy van a TeszVesz, nyugodtan keresgélhetek a jelmezek között, bár első gyermekem tegnap kijelentette, hogy kizárólag a tavalyi Robin Hood-osat hajlandó felvenni… De azért nem adom fel, biztos vagyok benne, hogy ez az ellenállás csak addig tart, amíg a postás nem csenget az újdonsült jelmezzel. Szóval belevetettem magam a közel 80 oldalas áradatba és szenzációs dolgokra leltem:

répa, boszorkány, varázsló, sütőtök, csontváz, kalóz, cowboy, Batman, Robin Hood, Star Wars, Pókember, szellem, Tom és Jerry, Barbie, ördög, angyal, indián, gésa, denevér, vámpír, királylány, indiai hercegnő, pegazus, pingvin, fecske, elefánt, mosómedve, oroszlán, csirke, teve, túró rudi…

És amik vitték a prímet:
1. Zsákbamacska / eleve az ötlet maga szenzációs
2. Muffin / már ránézésre beleharaptam volna
3. Csubakka / teljesen élethű, de az ára borsos
4. Bibírcsókos banyaorr / ez az, amit nem lehet szó nélkül hagyni
5. Pap / érdekes

Ha kíváncsi lettél a teljes választékra, akkor kattints erre a linkre!
Nem kell megijedni a kavalkádtól, egyszerűen leszűkítheted a kört méretre, nemre, sőt kifejezetten jelmez típusokra is, angyaltól egészen a királyig. Kellemes jelmez vadászatot! Nálatok milyen jelmezbe öltözik idén a gyerek ? Saját magad készíted vagy megveszed készen?

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.