Új fül a terméklista oldalakon

Pénteken megjelent egy vadonatúj fül a terméklista oldalak tetején. Már nemcsak fix árra és hagyományos aukciókra bonthatod az adott kategóriában futó aukciókat, hanem egy gombnyomással leválogathatod magadnak azokat, ahol az eladó átvállalta a postaköltséget. Személy szerint nagyon örülök ennek az új lehetőségnek, de azért fussunk végig, hogy miért is jó ez nekünk ennyire?

Ha vásárolni szeretsz a TeszVeszen:
Akkor Neked pont az a lényeg, hogy az otthonodba érkezzen a megrendelt áru. Viszont ezért fizetni kell, általában nem is keveset. Ezzel az új lehetőséggel most kiválaszthatod azokat a termékeket, amelyek nemcsak, hogy megfelelnek Neked, de postaköltség nélkül kézhez kaphatod őket. Remélhetőleg egyre több eladó rálel az új lehetőségre és a választék is növekedni fog az Ingyenes szállítás fül alatt.

Ha eladsz a Teszveszen:
Akkor kifejezetten jó lehetőség lehet számodra az Ingyenes szállítás fül. Némi reális kalkulálás után, ingyenesen juthatsz hozzá egy remek kiemelési lehetőséghez, ami nemcsak a nézelődőket, hanem hosszútávon akár az eladásaidat is növelheti. Ha lehet ne csapd hozzá automatikusan a szállítási költséget a termék árához, mert a vevők azonnal kiszúrják és hiteled veszted. Mindenképpen érdemes a termék árát úgy beállítani, hogy mindkét fél jól járjon.

Fontos, hogy csak akkor kerülsz fel az Ingyenes szállítási fül alatt futó aukciók listájára, ha eladáskor a Szállítási költségnél lévő „Az eladót terheli” gombot jelölöd be!

Remélem legalább annyian fogjátok használni ezt az opciót, mint ahányan felismeritek az Ingyenes szállítási fülben rejlő lehetőséget.

További jó aukciózást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.