A nagy fogás

Tudod mit kedvelek a TeszVeszben? Bármikor rátalálhatok olyan dolgokra az aukciók között, amire már régóta vágytam. És a legjobb az egészben, hogy ha résen vagyok, akkor akár potom összegért az enyém lehet! Neked volt olyan vásárlásod tavaly, amire azt mondtad, hogy ez az év fogása? Én már találkoztam valakivel, aki tökéletesen bebizonyította, hogy igenis létezik legjobb vásárlás a TeszVeszen. Csak mindenkinek más és más…

A minap összefutottam egy kismama ismerősömmel, akivel néhány perc erejéig beszédbe elegyedtem. Rákérdezett hol dolgozom és mikor megemlítettem a TeszVeszt, felcsillant a szeme. Nevetve mesélte, hogy az ötödik hónap után megrögzött licitálóvá vált a baba-mama részlegen. Az elején még kis ruhákkal kezdte, aztán áttért a komolyabb babás „tételekre”. A kiságyat, a mózeskosarat, sőt még a gyerekszobai képeket is innen szerezte be. A legbüszkébb viszont arra a szinte vadonatúj, márkás babakocsira volt, amit csekély összegért sikerült megnyernie. Mosolyogva hallgattam végig, jó volt látni az örömét és a lelkesedését.

A baba miatt rohannia kellett tovább, de számomra nagyon tanulságos volt ez a néhány perc is. Eladóként bizony többször előfordult, hogy mérgesen vagy szomorkodva adtam fel a pár forintért elkelt árumat. Eddig eszembe sem jutott, hogy ez a másik félnek mekkora örömet jelenthet. Meg kell tanulnunk örülni a másik örömének és tudni kell megköszönni a lehetőséget a másik félnek.

Én is nyertem már párszáz forintért márkás tornacipőt a gyerekeknek és legalább ugyanígy örültem neki, mint a kedves ismerősöm. Neked mi volt a kedvenc, legjobb vásárlásod 2010-ben? Írd meg nekünk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • klausz maria szerint:

    A vaterán és a tesz-vesz oldalon becsületesen, több alkalommal vásároltam. Ez a rendszer nagyon rossz amit most alkalmaznak. ezek után nem is szeretném használni.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.