Januári tippek

Az ünnepek utáni csendnek lassan vége, napról-napra egyre többen térnek vissza a dolgos hétköznapokba. Gondolom már Te is feltetted magadnak a kérdést, hogy a karácsonyi kiköltekezés után mit érdemes feltenni a TeszVeszre, mi az ami biztosan eladható ebben az időszakban? Nekem az alábbiak jutottak eszembe, de ha van ötleted oszd meg Velünk bátran!

Téli ruhák minden mennyiségben
Ne gondold, hogy januárban nincs már kereslet a melegebb ruhákra! A gyerekek még javában gyűrik az overálokat és képesek hetente eltüntetni a kesztyűt vagy akár a sapkát. Mivel az áruházak polcain már csak a megmaradt, gyér választékból válogathatunk (saját tapasztalat), ezért mindenképpen hagyd a téli cuccokat még futni a TeszVeszen, mert igenis van esély az eladásukra!

Jelmezek
A napokban elindult a farsangi szezon, ha van otthon jelmezed mindenképpen tedd fel a TeszVeszre! A választék tavaly is fergeteges volt, tehát a vásárlók idén is erre számítanak. Ha megnézed a kategóriát, máris látható az őrület. Jelenleg több mint kétezer jelmez közül válogathatnak a nézelődők!

Szerelmesek napja
Csupán néhány hét választ el minket a nálunk is egyre jobban kedvelt Valentin naptól, így érdemes már most rákészülni. Sokféle terméket feltölthetsz, a cuki plüssfiguráktól kezdve a csábító fehérneműig, de egy drágább parfüm, ékszer vagy akár egy romantikus szállásajánlat is tökéletes Valentin napi ajánlat lehet. Akár már az aukció címében is felhívhatod erre a nézelődők figyelmét!

Remélem sikerült kedvet csinálnom az eladáshoz! Kíváncsian várom a további januári ötleteket és tippeket!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.