Aukciók kezelése az új PST3 szoftverrel

Gondolom egyetértesz velem abban, hogy az idő pénz, ezért most szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy olyan programot, amivel felgyorsíthatod a teszveszes munkádat. A Power Seller Tool 3, röviden PST3, egy tömeges termékfeltöltő szoftver, melynek óriási előnye, hogy használata könnyen elsajátítható, tehát kezdő eladók is boldogulni fognak vele. A program indulásánál ugyan kell egy picit várni, de innentől már gördülékenyen és folyamatosan dolgozhatsz vele. Erről az oldalról indíthatod el a letöltést, majd egy kattintással a telepítést. Az egész mindössze néhány percet vesz igénybe. Induláskor szükség lesz a felhasználónevedre és a hozzá tartozó jelszóra.

Mire használhatod a PST3 szoftvert? Nézzük végig!
1. Gyorsan, néhány lépésben feltöltheted vele aukcióidat a TeszVeszre.
2. Internetelérés nélkül is szerkesztheted a termékleírásokat (előre dolgozhatsz).
3. Tömegesen megváltoztathatod, átírhatod aukcióidat (ez a lehetőség futó aukcióknál nem lehetséges, csak újraindításnál).
4. Egyszerűen letöltheted és elmentheted aukcióidat a számítógépedre.
5. Nyomon követheted vele az eladásaidat (táblázatban, egy helyen láthatod az eladott termékeid és a vásárlóid adatait).

Mivel az eddigi 60 napos archiválási idő 30 napra változott az oldalon, ezért érdemes az összes nem eladott aukciódat elmenteni a számítógépedre. Így a későbbiekben bármikor feltöltheted azokat a Teszveszre és nem kell újra dolgoznod.

Aukciók letöltése a TeszVeszről

Kattints az “Aukciók letöltése” gombra (1.) és a felbukkanó ablakban (2.) jelöld ki, hogy melyik aukció(ka)t szeretnéd elmenteni a gépedre. Nyomj a “Letöltés” gombra!

A letöltés eredményét a “Feltöltött aukciók” fül alatt levő táblázatban láthatod. Ha szeretnéd elmenteni az aukciókat, akkor kattints az “Adatbázis mentése” gombra (1.), majd adj egy nevet a VBD formátumú fájlnak. Az aukciók szerkesztéséhez válassz a bal alsó sarokban található opciók közül (2).

Remélem, hogy a segítségedre lehettem! A későbbiekben részletesen be fogom mutatni a termékfeltöltés folyamatát, tarts velem akkor is!

További jó munkát és sok eladást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

12 hozzászólás

 
 • LL szerint:

  Szia.
  A leírásod 5. pontja szerint:
  “5. Nyomon követheted vele az eladásaidat (táblázatban, egy helyen láthatod az eladott termékeid és a vásárlóid adatait).”

  Ezt a funkciót nem találom sehol a PST2 programban.
  Tudnál kicsit részletesebb segítséget nyújtani a használatában?
  Köszi, L

 • TeszVesz Tünde szerint:

  Az “Aukció követése” gombra kattints rá, majd az “Aukció letöltése” gombra. Táblázatba rendezi az összes eladott termékedet. Láthatod a vevők nevét, felhasználónevét, e-mail címét és a telefonszámot. Sajnos a lakcím itt sem látható. 😛
  Üdv
  Tünde

 • Manka40 szerint:

  A legelső gombot(Aukció követő) azt kell megnyomnod akkor átvált.Ha jól emlékszem.
  🙂
  Nekem is nagyon új még!
  Sok bosszúság után jöttem rá hogy a postadíj sablonokat külön kell befrissíteni. 👿
  BUÉK!
  Krisztina

 • Orsi szerint:

  Szia!
  Hogy tudtad befrissíteni a postadíj sablonokat? Én most nézem, de nem találom sehol. 🙁
  Válaszodat előre is köszönöm.
  Orsi

 • bogigirlteszvesz szerint:

  Sziasztok!

  Én is szeretném lementeni a termékeimet, de sajnos a képernyőmön nem jelenik meg a program minden részlete mert nagyobb mint a képernyőm. Nem sikerül kisebbre vennem a program ablak méretét és így csak az ablak 2/3-t látom, és nem jelenik meg sem oldalt sem alul a görgető sem hogy odébb csúsztassam. Esetleg ha valaki segítene ebben azt megköszönöm előre is.

 • TeszVesz Tünde szerint:

  Szia!
  Nem tudom segít-e, de hátha… Ctrl és a mínusz gomb lenyomásával kicsinyítheted a méretet.

 • bogigirlteszvesz szerint:

  Szia!

  Sajnos azt is próbáltam és az sem segített. Most törlöm a programot és újra telepítem hátha valami akkor nem sikerült jól.

  De azért köszi.

 • Vörös Jánosné szerint:

  Nem tudom letölteni a gépemre a PST3-at, miért? köszi a segítséget. 😯

 • TeszVesz Tünde szerint:

  Mit ír ki a géped letöltéskor? Köszi!
  Tünde

 • LittlePrincess1 szerint:

  Szerintem neki is ugyanazt irta ki a win7 h a fajl korrupt toltsem le az ujat es hogy ha jelszavat igenyel akkor irjam be – megjegyzem sehov nem tudom beirni.
  Btw irtam facebookra is.

  Am ahogy elnezem ez is olyan dacos dologgal mukodhet szal remelem az eddig elkeszult cuccaimat at tudom menteni flexloaderbol ide…

 • szunda szerint:

  Érdemes lenne azt is belevenni az írásba,hogy MAXIMUM 4 képet ment el a program, vagyis MAXIMUM 4 képpel tölti vissza az oldalra az akciókat, így aki túl alapos, az bosszankodhat feltöltés után, hogy oda a sok képe….

 • fjani szerint:

  nagy mennyiségnél kiakad. max 507 Mb os vdb filet csinál, ami 1400 termék kb. ez gond ha több ennél csak a napi feltötésed. 🙁 nekem használhatatlan igy
  tesztelve xp és win7 alatt

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.