A lista

Kedves Felhasználóink!

Nehéz napokon vagyunk túl. Tudjuk, hogy jó néhány probléma nehezíti jelenleg is a munkátokat az oldalon, ezért az alábbiakban összesítjük a fennálló és az eddig elhárított hibákat, hogy Mindenki tisztán lássa a jelenlegi helyzetet. Kérjük, figyelmesen olvassátok végig a bejegyzést!

Bejelentkezés, felhasználónév, fiókok összevonása

Amennyiben nem tudsz bejelentkezni a felhasználóneveddel és a jelszavaddal, ellenőrizd, hogy jó felhasználónevet adsz-e meg! Fontos, hogy ne a böngésző által korábban megjegyeztetett adatokkal lépj be, hanem kézzel írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat! Ha nem vagy biztos a felhasználónevedben, kattints ide, ha pedig a jelszavad nem működik, ide kattintva kérhetsz újat.

Ha bejelentkezés után azt tapasztalod, hogy nincsenek meg a korábban futó aukcióid, nagy valószínűséggel a vaterás fiókodba léptél be. Ellenőrizd a felhasználónevedet, lehet, hogy a TeszVeszen használt bejelentkezési neved megváltozott!

Néhány esetben a felhasználónevek tévesen változtak meg, az a felhasználónév kapott utótagot, amelyikhez több értékelés tartozott. Az esetek döntő többségében a hibát korrigáltuk.

Ha _t utótagot kapott a felhasználóneved, de nem ezt szeretnéd a továbbiakban használni, bejelentkezés után változtathatsz a felhasználóneveden. Ez a lehetőség csak azon felhasználóknak jelenik meg, akik neve _t végződést kapott.

Abban az esetben, ha már kérted a korábbi teszveszes és vaterás fiókod összevonását, de nem kaptál visszajelzést ennek megtörténtéről, további türelmedet kérjük. A fiókösszevonási folyamat több napot vesz igénybe, reméljük, hamarosan a Te fiókjaid is összevonásra kerülnek. Ha a fiókösszevonás már megtörtént, de az értékeléseid nem vonódtak össze, várj néhány órát, a két fiók értékelései hamarosan összeadódnak.

Aukciók, paraméterek, fényképek

A megújulás után rövid ideig az aukciókhoz mellékelt képek nem minden esetben voltak láthatók. A december 14. előtt indított aukciók esetében az összes fényképet visszaállítottuk, mind a futó, mind a lejárt aukcióknál. A december 15.én, kép nélkül újraindított aukcióknál viszont nem tudjuk a képeket visszatenni, mert ezek az aukciók fénykép nélkül indultak.

Az indulás után az új termékeknél is használt állapot látszódott. A hibát néhány órán belül javítottuk.

December 16-án a délutáni órákig nem minden esetben látszódtak az aukciókon bizonyos paraméterek, például egyes méretek. Ezeket a termékjellemzőket minden aukció esetén visszaállítottuk.

A Saját oldalaim alól bizonyos esetekben nem voltak elérhetők az aukciók. A hibát javítottuk, az aukciók listája minden menüpontban elérhető.

A licittörlési kérelmeknek jelenleg sajnos nem tudunk eleget tenni. Kérjük, hogy ilyen esetekben ne vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, átmenetileg a licittörlés szünetel. Remélhetőleg januárban már a korábbi működéshez hasonlóan maguk az eladók törölhetik a liciteket.
Az aukciók oldalán a látogatók száma 0-t mutat. A hibáról tudunk, javítása folyamatban van.

Számlázás, listázási díj, jutalék, Profi Eladók

Jelenleg még senkinek nem állítottunk ki számlát a november 1. után indított aukciókhoz kapcsolódó díjakról. A számlázandó tételek között vannak apróbb hibák, ezek kiküszöböléséig nem indítjuk el a számlázást. Csak akkor kapsz majd számlát, ha megbizonyosodtunk arról, nincs semmilyen téves tétel az egyenlegeden. A számla kiállításáról e-mailben értesítünk.

Néhány esetben a TeszVeszen eladott termékeknél “Vatera értékesítési jutalék” szerepelt. A hibát javítottuk, jelenleg teszteljük, hogy mindenhol sikeres volt-e a hibajavítás.

Abban az esetben, ha egy szabálytalan aukciót törölnünk kell, az aukcióhoz kapcsolódó díjakat nem térítjük vissza. Kérjük, ügyelj arra, hogy aukcióid a szabályoknak megfelelően legyenek összeállítva! Köszönjük.

Bizonyos sikeres aukcióknál az eladott termékeknél a listázási díj nem került jóváírásra. A hibát ebben az esetben is javítottuk, a javítás tesztelése folyamatban van.

Előfordul, hogy tartozást látsz az egyenlegeden, de valóban nincs fizetni valód. A hibáról tudunk, javítása folyamatban van. Természetesen a téves tartozás miatt nem küldünk ki felszólító levelet, fiókodat nem függesztjük fel.

Amennyiben mindkét oldalon meghirdetted ugyanazt a terméket (egy eladási űrlap kitöltésével), a jutalékot aszerint kell fizetned, hogy melyik oldalon vásárolták meg.

A Profi Eladó Programban részt vevők nem minden esetben kaptak kedvezményt, illetve más esetekben pedig nem profi eladó is kapott listázásidíj-kedvezményt. A hibát javítjuk. Néhány profi eladónk felhasználóneve mellől átmenetileg eltűnt a státuszát jelző ikon, de ezt a problémát már elhárítottuk.

Kedvencek, adatok

A korábbi “Kedvencek” menüpontot ezentúl a Saját oldalaim -> Vásárlás -> Termékfigyelő címen érheted el. Itt tudsz hozzáadni kedvenc eladót, kedvenc kategóriát és keresési feltételt.

A vevők adatait – amennyiben fix áron vásároltak tőled – le tudod kérni a Saját oldalaim -> Eladás -> Beérkezett megrendelések lapon. Hagyományos aukció esetén az aukció zárásakor az értesítőben csak a vevő e-mail címét és telefonszámát kapod meg. Ilyenkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a vevővel és kérdezz rá, hogy milyen címre küldheted neki a terméket, ha nem személyesen szeretné átvenni.

Köszönjük figyelmedet! Ha van olyan problémád, amire a fentiek nem jelentenek megoldást, javasoljuk, böngészd át a megújulásról szóló Gyakran Ismételt Kérdések oldalt. Ha ott sem találsz választ a kérdésedre, kérjük, írj a kapcsolatfelvételre!
Türelmedet köszönjük és további sok sikeres adásvételt kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    Sziasztok! 🙂
    Tündike! KÖSZÖNJÜK A TÁJÉKOZTATÁST! És ha kérhetek… Folyamatosan tegyétek ezt! Tessék naponta akár többször is írni! VÁGYOM RÁ! Sokakkal egyetemben…
    Pusz:
    Zsu!

  • Lengyel Gábor szerint:

    Szia.
    Kérés:
    Ha össze lehetne vonni azokat a vásárlásokat amik azonos felhasználóktól érkeznek, és meg lehetne jelölni a befejezett aukciókat, vagy legalább törölni lehetne őket, már nagy segítség lenne ebben a zűrzavarban.

    Köszi, Gábor

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.