A visszaszámlálás elkezdődött

Észrevetted már, hogy decemberben sokkal gyorsabban pörögnek a hetek? A naptáramat nézegetve kis híján elegendő volt a két kezem ahhoz, hogy kiszámoljam a hátralévő napokat Szentestéig. Karácsonyi játékunkban is elkezdődött a visszaszámlálás, de aggodalomra nincs ok, hiszen a legértékesebb ajándékok még csak most jönnek! Az eltelt húsz napban, összesen 49 TeszVesz vásárlónak sikerült meglepetést szereznünk, de még hat sorsolás hátravan. A napokban talál gazdára az ausztriai utazás, a mosógép, a mosogatógép és a két darab 100.000 Ft értékű Praktiker utalvány is. Tehát ne légy szégyenlős, meséld el nekünk mit vásároltál a TeszVeszen és szállj Te is ringbe a fantasztikus ajándékokért! Nézd meg a nyereményeket, hiszen még mindig van miért izgulni! Sőt…

Üdülés Ausztriában
A Car Tour felajánlásával

6 nap / 5 éjszaka az ausztriai Petzenbe, a Hotel Petzen*** szállodába 2 fő részére félpanziós ellátással. Az utalvány szabadon választott időpontban, használható fel 2011. február 26. és június 30. között.
www.cartour.hu

100 000 Ft-os vásárlási utalvány
a Praktiker felajánlásával

Két szerencsés TeszVesz felhasználó 100 000 Ft értékű vásárlási utalványnak örülhet, melyet a Praktiker barkácsáruház ajánlott fel.

www.praktiker.hu

Eredeti ORION Mosó- és mosogatógép
az Orion Outlet jóvoltából

Az Orion Márkabolt és Outlet a háztartási és szórakoztató elektronika termékek területén kínál elérhető áron, jó minőségű Eredeti Orion termékeket. Két szerencsés TeszVesz felhasználó a mai modern kornak megfelelő eredeti Orion mosógépet, illetve mosogatógépet kap ajándékba.
www.orionmarkabolt.hu

Különleges ajándékok
a WS Teleshop felajánlásával

Különleges, nem hétköznapi képességű és teljesítményű termékek, melyek az emberek számára hasznos pluszt, kényelmet, megtakarított időt nyújthatnak: erősítőgépek, konyhai gyaluk, nemesacél gyümölcsfacsarók, elektromos portörlők.
www.wsteleshop.hu

Könyvcsomagok
a Reader’s Digest felajánlásával

A Reader’s Digest Kiadó piacvezető szerepet tölt be az ismeretterjesztő könyvekkel foglalkozó cégek között. Öt szerencsés Teszvesz felhasználó Vízipók-csodapók ABC-sorozat könyveit, Saláták nagykönyvét 240 recepttel, Gyógyító erők a természetben – Az alternatív orvoslás kézikönyvét kapja ajándékul.
www.rd.hu

Prémium ebéd 1 hónapon keresztül
az e-food.hu felajánlásával

10 szerencsés TeszVesz felhasználó 1 havi ebédellátást* kap prémium minőségben, első osztályú alapanyagokból (hétfőtől péntekig, munkanapokon, fogyasztásra készen házhoz szállítva).
www.e-food.hu

Ajándékcsomagok
a Bonbonetti Csoport felajánlásával

A Bonbonetti Csoport hazánk legjelentősebb kapacitásokkal és 140 éves hagyományokkal bíró édességgyártója. 25 szerencsés TeszVesz vásárló 10 000 Ft értékű Bonbonetti ajándékcsomagnak örülhet!
www.bonbonetti.hu

Reméljük kedvet kaptál a vásárláshoz! Ha van már olyan aukciód, amit beküldhetsz nekünk, akkor kattints erre a linkre! Arra figyelj, hogy csak olyan terméket küldhetsz be, amit november 10. után vásároltál és még nem neveztél vele a játékon. Ha kíváncsi vagy milyen ajándékokat kaptak az eddigi szerencsések, akkor lépj erre az oldalra!

További kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • VajtaKati szerint:

    Borzalmas és átláthatatlan lett az egész!!!! Totál hülyének és unintelligensnek nézik az embereket! Én a “MEGÚJULÁS”????! után képtelen vagyok belépni! Rákényszerítik az emberek jó részét,hogy saját magát hülyének vélje,és arra,hogy kilépjen a TeszVesz-ből!!!!!!!! 🙄

  • VajtaKati szerint:

    Borzalmas és átláthatatlan lett az egész TeszVesz!!! Totál hülyének és unintelligensnek nézik az embereket! Én a “MEGÚJULÁS”????! után képtelen vagyok a régi paramétereimmel belépni!!! Rákényszerítik az embereket jó részét,hogy saját magát hülyének vélje és arra,hogy kilépjen a TeszVesz-ből!!!! 🙄

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.