Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

Sorozatunk harmadik részében gyerkőcöknek keresünk ajándékötleteket a TeszVeszen. A karácsonyi időszak számukra a legcsodálatosabb, hiszen decemberben minden tele van titokkal és meglepetéssel. Talán a gyerekekkel van ajándékozás terén a legkönnyebb dolgunk, hiszen ők sosem rejtik véka alá éppen mit szeretnének. Szerencsére a TeszVesz hatalmas választékkal rendelkezik játék és gyermekkönyvek terén, a ruházatról már nem is beszélve, így nekem sem volt nehéz dolgom az ötletelés terén.

0-1 év: A Teszveszen külön babajáték kategória jár a legkisebbeknek, ahol több mint 6000 játék közül válogathatunk. Ezen belül legkeresettebbek a Fisher Price, a Disney, a Simba, a Playscool és a Chicco játékok. Ha nem szeretnénk babajátékot ajándékozni a kicsinek, akkor válogassunk a babaszoba dekorációk vagy a gyönyörű babatakarók és baldachinok közül.

1-3 év: Ennél a korosztálynál már szóba jöhetnek az aktív mozgással járó játékok, mint a motorok vagy a triciklik. Keressünk a kisfiúknak egy szuper járgányt, a kislányoknak pedig egy gyönyörű babát. Nyugodt szívvel kutakodhatunk a zenés játékok között vagy a Duplo és a Playmobil kategóriákban, biztosak lehetünk a sikerben. A fa és szivacs puzzle kirakókkal sem lőhetünk mellé, hiszen pont nekik találták ki őket. Egy gyermekkönyvvel is nagy örömet szerezhetünk a kicsiknek, főleg ha azonnal nekilátunk a meseolvasásnak.

3-6 év: A gyerekek ebben az életkorban imádják utánozni a felnőtteket, így mindenképpen ajánlott a szerepjáték kategóriában való keresgélés. A tűzoltó sisaktól kezdve, a pénztárgépen át, egészen az edényekig mindent megtalálhatunk. Ez a korosztály már érdeklődik a logikai és a kártyajátékok iránt, de imádnak festeni és rajzolni is, így a kreatív kategóriát és a kifestős könyveket se felejtsük el. Szenteste simán levehetjük őket a lábukról kedvenc mesefilmükkel, de abban is biztosak lehetünk, hogy tátott szájjal fogják végignézni a diafilmeket vagy a bábszínházat.

6-12 év: Biztos, hogy nem fogunk mellélőni azzal, ha a játékkonzol, játék kategóriából lepjük meg őket valamivel! Ügyesebb kezűeknek kihívást jelenthet a makett, modell kategóriában vagy a komolyabb darabszámú puzzle kirakók vagy kreatív készletek közül választott ajándék. A testvérpárokat lepjük meg egy jó társas– vagy ügyességi játékkal, imádni fogják! Lányoknak nézzünk a gyermek ékszer kategóriából ajándékot.

12 év felett: A kamaszoknál tarolhatunk mindenféle technikai kütyüvel, legyen az digitális fényképezőgép, telefon, MP3, PDA vagy mini netbook. Ebben a korban biztosan van sztár kedvence a srácoknak, így érdemes körbenézni az aktuális “menő dolgok” között, mint például a: Twillight, Justin Bieber, High School Musical. Vagányabb gyerkőcöknek keressünk meglepetést a görkorik és a gördeszkák között. De ha igazán szeretnénk elkápráztatni őket, akkor mutassuk meg nekik a póker vagy a darts alapjait.

Fenti ajándékötletek mellett ne feledkezzünk meg a rengeteg ruháról sem, hiszen a legkisebbektől kezdve a gyerekeken át, egészen a kamaszokig szebbnél szebbeket találhatunk nekik karácsonyra a TeszVeszen. Remélem sikerült némi ötletet adnom az ajándékvásárláshoz.

Még egy jó tanács a végére: a megfelelő helyre rejtsük el a meglepetéseket, hiszen a gyerekek a legjobb ajándékkutatók. Mindenkinek nagyon jó készülődést kívánok a Szentestére!

Hölgyeknek keresel ajándékot? Olvasd el a hölgyeknek szóló ajándéktippeket!

Kíváncsi lennél néhány férfiaknak szóló ajándéktippre is? Kattints múlt heti bejegyzésre!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.