Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

Múlt héten a hölgyeknek kerestünk karácsonyi meglepetéseket a TeszVeszen, most pedig az urakon a sor. A férfiakkal kapcsolatban talán egy picivel nehezebb dolgunk van, éppen ezért reméljük, hogy sikerül jó tippeket adnunk az ajándékvásárláshoz. Jöjjenek akkor a férfitípusok és a hozzájuk tartozó TeszVeszes ajándékötletek, az egyszerűen megnyitható linkekkel együtt.

Az örök gyerek: Képes órákon át harcolni a kitalált virtuális hősökkel és csak akkor talál megnyugvást, ha sikerül végigvinnie a játékot. Ha örömöt szeretnénk szerezni számára, akkor mindenképpen a játékkonzol kategóriában keresgéljünk. Felnőtteknek szóló játékokkal, egy joystickkal vagy kiegészítővel azonnal levesszük majd a lábáról.

A játékos: Ha tehetné éjjel-nappal pókerezne a haverokkal megállás nélkül. Kutassunk különleges darabok után a játékkészletek között vagy rejtsünk el karácsonyfa alatt néhány szivart vagy egy mindent takaró napszemüveget és baseball sapkát. :)

Az ezermester: Imád fúrni-faragni és bármit megjavít, ami elromlik. Mivel imádja a saját kezűleg készített dolgokat, bátran kutathatunk ajándék után a barkácsgépek és a kézi szerszámok között. Ha van műhelye, meglephetjük egy polccal, ahová kiteheti az éppen készülő műveit vagy nézhetünk egy erősfényű asztali lámpát, hogy minden apró részletet láthasson barkácsolás közben.

Az ápolt és igényes: Rengeteg időt tölt a fürdőszobában, imád önmagával foglalkozni. Lepjük meg test– és arcápoló kozmetikumokkal vagy válasszunk neki egy fantasztikus férfi parfümöt, biztosan értékelni fogja. Ha teljesen elakarjuk varázsolni, akkor nézzünk körül az elektromos borotvák között.

Az aktív: Szereti a sportokat, mindegy hogy szabadtéri vagy pályához kötött. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor válogassunk a sport, fitnesz kategóriából, itt a kerékpározástól egészen a túrázásig találhatunk ajándékötleteket. A lelkes testépítőt nyugodtan meglepjük vitaminnal vagy táplálékkiegészítővel, biztosan értékelni fogja. Ha megengedhetjük magunknak, akkor semmiképpen ne hagyjuk ki a sportolási lehetőségekkel egybekötött pár napos pihenést.

A száguldás szerelmese: Rajong a járgányáért és bármit megtesz érte! Mivel ritkán szoktunk autót illetve motort ajándékozni Szenteste, ezért nézzünk körbe a kiegészítőknél vagy motormániás férfiú esetén a ruházati részen. Vastagabb pénztárcával rendelkezők keresgéljenek az autó HIFI vagy a GPS-ek között. Ha nem vagyunk anyagilag eleresztve, akkor se csüggedjünk, lepjük meg kedvenc dalaival, amit hallgathat vezetés közben.

Az üzletember: Folyamatosan tárgyal és utazik. Fontos számára, hogy külseje mindig kifogástalan legyen. Válogassunk a férfi ingek, nyakkendők és az övek vagy aktatáskák között. Ajándékozzunk neki elegáns karórát, így a munkába rohanás közben is mindig eszébe fogunk jutni.

Természetesen az urak esetében is bevethetünk hagyományos karácsonyi ajándékokat, mint a pizsama, zokni, kesztyű vagy sapka. A lényeg, hogy szeretetből adjunk! Jövő héten a gyerekeknek ötletelünk, tartsatok velünk akkor is!

Sikeres ajándékvásárlást kívánunk Mindenkinek!

Hölgyeknek keresel ajándékot?

Olvasd el a múlt heti nőknek szóló ajándéktippeket!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.