Az értékelés fontossága

Ellenőrizd le van-e még értékelhető aukciónk!

Vásárlásainkkor az esetek nagy részében tökéletesen meg vagyunk elégedve az eladónkkal, de néha mégis elmarad a megérdemelt pozitív értékelés. Valószínűleg nem direkt módon felejtjük el, de mivel nem kötelező, akaratlanul is átcsúszhatunk felette. Jó megoldás lehet, ha közvetlenül a csomagunk érkezése után elintézzük, így biztosan nem megy ki a fejünkből! Fontos, hogy 60 napunk van az értékelésre, utána már nem engedi a rendszer!

Ellenőrizzük le a fenti képen lévő gombra kattintva, hogy van-e jelenleg olyan aukciónk, amit még nem értékeltünk! A csillagokkal jelezhetjük, hogy mennyire voltunk megelégedve az eladóval és a vásárolt termékkel. Ezután néhány szóban írjuk le a véleményünket. Ha tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel, akkor ne féljünk megköszönni, megdicsérni az eladót és a portékáját is! Ha nincs időnk mondatokat fogalmazni, akkor egy egyszerű “Köszönöm!” is tökéletesen megfelel, a lényeg, hogy növeljük a partnerünk megérdemelt pozitív értékeléseinek számát. Nekünk csak néhány perc, de számukra létfontosságú!

A pozitív értékeléseinek számával együtt emelkedik az eladó megbízhatósági százaléka is. Minél magasabb ez a százalék (max. 100%), annál szívesebben licitálnak nála a vevők. Kattintsunk a fenti ellenőrző gombra és gondoljunk arra, hogy minden egyes pozitív értékelésünkkel segítjük a többi vásárlót a helyes döntésben!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.