Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

Néhány hét múlva itt a Szenteste, és az idő előrehaladtával egyre többen keressük szeretteinknek a megfelelő ajándékot. Szerencsére a többség tisztában van azzal, hogy milyen meglepetésnek örülne a családtag vagy barát, de ez nem mindenkinél ilyen egyszerű. Most induló sorozatunkban nekik szeretnénk segíteni. Ebben a bejegyzésben a hölgyeknek fogunk meglepetéseket keresni. 

A siker érdekében próbáljunk valamelyest személyre szóló meglepetést találni a kiválasztottnak. Ajándékválasztás előtt idézzük fel a hölgy tulajdonságait, viselkedését és mindennapjait. Gondoljuk át, mi az amit nagyon szeret, így talán könnyebben megtalálhatjuk a TeszVeszen a számára ideális meglepetést. Lássuk akkor a lehetséges hölgy típusokat és a tulajdonságaikhoz illő ajándékokat:

Az igényes: Külseje mindig makulátlan és ápolt, frizurája és manikűrje kifogástalan. Szeret önmagával és környezetével foglalkozni. Otthonában rend és tisztaság uralkodik, fontos számára, hogy minden a helyén legyen. Keressünk számára ajándékot az arc-, haj-, köröm– és testápoló termékek között, illetve nézzünk körül a szépségápolási kisgépek között is. Választhatunk akár ruházati kiegészítőket is, a lényeg, hogy elegáns legyen. Vastagabb pénztárca esetén lepjük meg arany ékszerrel, biztosan értékelni fogja.

A romantikus: Igazi álmodozó típus, kicsit rózsaszínben látja a világot. Szeret társaságba járni és szinte mindig jó kedve van. Nyugodt szívvel választhatunk neki romantikus könyvet vagy filmet, mert imád meghatódni. Ő az, aki biztosan örül egy vidám fülbevalónak vagy nyakláncnak, legyen az bizsu vagy akár nemesfém.

A vállalkozó: Folyamatosan pörög és önmegvalósít. Minden érdekli, nyitott az új dolgokra és szeret tanulni. Ajándékozhatunk neki határidőnaplót és töltőtollat. De kereshetünk számára érdekes üzleti vagy marketing témájú könyvet is. Ha van rá keret, érdemes körbenézni a mobil és a netbook-laptop kategóriában is.

A konyhatündér: Imád a konyhában sürögni-forogni és elkápráztatni mindenkit a sütő-főző tudományával. Nagy örömöt szerezhetünk neki, ha a szakácskönyvek, konyhai eszközök, főzőedények vagy a sütőtepsik közül választunk meglepetést. Ha többet költhetünk az ajándékra, akkor érdemes a konyhai kisgépek között is válogatni.

A sportos: Az egészséges életmód híve, sokat sportol és egészségesen táplálkozik. Ajándék ügyben nézzünk körül a fitnesz kategóriában vagy a táplálékkiegészítők között, de pénztárcánktól függően akár a wellness utazási ajánlatok közül is választhatunk, biztosan telitalálat lesz.

A spirituális: Környezete mindig kiegyensúlyozott és nyugodt. Számára a belső lélek tisztasága sokkal fontosabb, mint az anyagiak, tehát ne akarjuk elhalmozni drága ajándékokkal. Inkább keressünk illatos gyertyákat és mécseseket, vagy lepjük meg egy különleges ezoterikus könyvvel. Mindenképpen nézzünk be a természetgyógyászat, ezotéria alkategóriában is, akár igazi kincsekre bukkanhatunk!

A lakberendező: Havonta átrendezi a szobákat és lecseréli a függönyöket. Otthonában minden színárnyalat és forma tökéletes és harmonikus. Válasszunk otthonához illő díszpárnát, függönyt vagy az étkező asztalra egy gyönyörű abroszt. Körbenézhetünk az asztali lámpák és a lakásdekorációk között is, az elégedett mosoly nem fog elmaradni a karácsonyfa alatt.

Természetesen a “típus-lista” nem lehet teljes, hiszen sokfélék vagyunk. Így, ha nem sikerült egyik kategóriába sem besorolni a hölgyet, akkor még mindig segítségül hívhatjuk a régi, jól bevált karácsonyi ajándékokat, mint a pizsama, hálóing, kesztyű vagy sál. Jövő héten az urakat vesszük górcső alá, tartsatok velünk akkor is!

Sikeres ajándékvásárlást kívánunk Mindenkinek!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.