Ajándékot kapni öröm, adni boldogság

Karácsonyi ajándékot a TeszVeszről!

Néhány hét múlva itt a karácsony és elkezdődik az év legnagyobb bevásárló őrülete. Embertömeg mindenhol, tömött buszok és parkolók bármerre mész. Hiába a csillogó dekoráció és a lágy ünnepi dallam, az állandó várakozás és feszültség miatt könnyen elillan a karácsonyi hangulat. Ha szeretnéd ezt megúszni, de mégis tökéletes ajándékokra vágysz, akkor gyere a TeszVeszre és válogass kényelmesen a közel egymillió feltöltött termék közül!

Hogy fokozzuk a karácsonyi hangulatot és a vásárlási kedvet, most fantasztikus meglepetésekben lehet részed! Vedd meg minden szeretted álom ajándékát a TeszVeszen, és írd meg nekünk a vásárolt aukció azonosítószámát! Ha szerencsével jársz, megajándékozunk! (Kizárólag november 10. és december 13. közötti vásárlás vehet részt a pályázatban, korábbiakat ne küldj be!)

Küldd be még ma az aukciószámot és a következő délelőtt akár már a szerencsések között lehetsz! Ha még többet szeretnél megtudni a játékról, akkor olvasd el a “Gyakran feltett kérdéseket” és a játékszabályzatot.

Reméljük kedvet kaptál a karácsonyi nagybevásárláshoz!

Ajándékok, partnerek:

• 6 napos üdülés az ausztriai Petzenbe, a Hotel Petzen*** szállodába 2 fő részére félpanziós ellátással a CarTour jóvoltából.

• 100 000 Ft-os vásárlási utalványok a Praktiker felajánlásával.

• Mosógép és mosogatógép az Orion Outlettől.

• AB Circle Pro erősítőgép, Total Core erősítőgépek, Pro-V gyaluk, Pro-V Juicerek és Go Duster elektromos portörlők a WS Teleshop felajánlásával.

• Értékes könyvcsomagok a Reader’s Digest jóvoltából.

• Prémium ebédek 1 hónapig az e-food.hu-tól.

• 10 000 Ft értékű ajándékcsomagok a Bonbonetti Csoport felajánlásával.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.