Megújul a TeszVesz.hu!

Még két hét és végre élvezheted a megérdemelt, kígyómentes és új funkciókkal teli TeszVeszt! Személy szerint alig várom, hogy használhassam a TeszVesz laborban korábban már beharangozott fejlesztéseket. Rengeteg új dologgal kell szembenézni december 15 után, ezért most megpróbálom dióhéjban bemutatni Neked az új TeszVeszt.

Egy fiókkal mindkét oldalon

Ha a TeszVeszen van fiókod, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval használhatod a Vaterát is. Ha mindkét oldalon van egy-egy fiókod, akkor lehetőséged lesz összevonni a fiókjaidat. Természetesen ez nem kötelező! További fontos információk a lehetőségekről.

Új funkciók

TeszVesz Levelesláda: Most már nem kell kizárólag a külső leveleződre támaszkodnod! Fiókodba belépve azonnal láthatod a rendszerüzeneteket és a termékeiddel kapcsolatos kérdéseket.

Kosaras vásárlás: Összegyűjtheted a kosaradba azokat a fix áras termékeket (akár több eladótól is), amelyeket szeretnél megvásárolni. Kilépéskor a kosár tartalma nem törlődik, tehát másnap folytathatod a válogatást. A vásárlás akkor jön létre, ha megrendeled a kosárban lévő termékeket.

Második esély: Eladónak és a vevőnek is egyaránt kedvező funkció! Ha az aukciót megnyerő vásárló nem jelentkezik a termékért, akkor az eladó felajánlhatja a második legnagyobb licittel rendelkező vevőnek a megmaradt árut. A felajánlás és az elfogadás sem kötelező!

Eladóknak

Kinyílik a világ: Az eladási űrlapon egy bejelöléssel megadhatod, hogy a terméked megjelenjen a Vaterán is, ne csak a TeszVeszen. Nem kell aggódnod, mindkét oldal látogatói a licit aktuális állását fogják látni (akár egymásra is licitálhatnak), illetve fix áras termék esetén vásárláskor automatikusan eltűnik mindkét oldalról az aukció. Sikeres eladás esetén a 2X5 Ft listázási díjat visszakapod, a jutalékot pedig attól függően fizeted, hogy melyik oldalon vásárolták meg (teszvesz.hu 4%, vatera.hu 6%). A két oldalon való hirdetés nem kötelező, de egy fantasztikus lehetőség arra, hogy eladásaidat megnöveld, hiszen jóval több potenciális vevőt érhetsz így el.

Még több kiemelés: 6 új kiemelési mód közül válogathatsz. Alcím, további termékek galériája, 5 perces hosszabbítás, bekeretezés, anonimitás és aukció megjelenése még indulás előtt.

Új csillagok: Vadonatúj kinézetű csillagok kerülnek bevezetésre az értékeléseknél.

Számlázás

Egyszerűbb jutalék-visszatérítés: Nem lesz szükség külön jutalék-visszaigénylésre. Ha mindkét fél sikertelennek jelöli az adásvételt, akkor a jutalékot nem számítjuk fel. Ebben az esetben negatív vagy semleges értékelés adható a másik félnek.

Közös számla: Függetlenül attól, hogy csak az egyik vagy mindkét oldalt használod, egy számlát fogsz kapni.

Számlázási értékhatár változás: Ezentúl 300 Ft lesz az értékhatár, ami felett számlát állítunk ki. A két számla kiállítása között legalább egy hétnek kell eltelnie, tehát egy hónapban maximum négyszer kaphatsz tőlünk számlát.

Fizetési változások: Hosszabb (14 nap) lesz a fizetési határidő és újabb befizetési lehetőségek közül választhatsz majd, ami remélhetőleg még egyszerűbbé teszi a számlák kiegyenlítését.

Vásárlóknak

Két oldalon nagyobb választék: Egy felhasználói fiókkal vásárolhatsz és licitálhatsz mindkét oldalon.

Könnyebb tájékozódás: Az egységes kategória rendszer miatt könnyebben megtalálod a keresett termékeket mindkét oldalon.

Bevásárlókosár: Ugyanúgy vásárolhatsz, mint egy webáruházban. A kosár funkcióval egyszerre tudsz vásárolni több eladótól.

Egyszerűbb kommunikáció: Ezentúl közvetlenül a terméklapon, új oldal megnyitása nélkül kérdezhetsz az eladótól, illetve olvashatod a válaszokat a termékkel kapcsolatban.

Ha van még kérdésed az újításokkal kapcsolatban, akkor olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy nézz be a fórumon nyílt topikokba, ahol nagyon sok kérdésre megtalálod a választ:

Megújul a TeszVesz! I.

Megújul a TeszVesz! II.

Megújul a TeszVesz! III.

Remélem Te is ugyanolyan izgatottan várod a megújulás napját, mint én! Addig is nagyon sok eladást és jó vásárlást kívánok Neked!

Tünde

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Tóthné Spanner Edina szerint:

    Szerintem borzalmasan lassú lett a tesz-vesz,idegőlő amennyit várni kell még betölt ugyan olyan lassú mint eddig a vatera volt ezzel sürgősen kellene kezdenetek valamit ,mert így nem lehet dolgozni.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.