TeszVesz Detektív nyeremények

Már túl vagyunk a játék félidején és a nyomozók száma is napról napra növekszik a Facebookon. Sokszor eszembe jut, hogy vajon a nagy koncentrálásban emlékeztek-e még arra, hogy tulajdonképpen miért is folyik a harc? Emlékeztetőül megmutatjuk még egyszer a nyereményeket, de ne feledjétek, hogy már csak néhány napig játszhattok értük!

Bárka Színház belépőjegyek a november 18-i és 20-i előadásra

A Bárka több mint színház. Igazi közösségi hely, ahol találkozhatnak mindazok, akik szeretik a színházat, kiállításokat, koncerteket, irodalmi esteket. Töltsön el velünk egy felejthetetlen estét és kapcsoljon ki a sivár hétköznapokból!

Blup! Hupp babzsákfotel

Gyakran az egyszerű dolgok jelentik számunkra a legtöbbet… Hupp a cseppformájú babzsákfotel a gyerekek kedvence, hiszen a játék és a pihenés is ugyanolyan kellemes rajta.

Bereznay Tamás szakácskönyvei

Bereznay Tamás, a Köztársasági Elnök szakácsa, a Kárpátia Étterem séfje, a Nők Lapja oldalairól jól ismert szakács végre összegyűjtötte egy kötetben kedvenc magyaros receptjeit. Ételei hagyományos alapokra épülnek, mégis bárki által elkészíthetők. Második kötetében kedvenc süteményeit gyűjtötte össze, mégpedig fő hozzávalók szerint. A lekváros, diós, mákos, vaníliás, gyümölcsös stb. finomságok receptjeit ínycsiklandó fotók illusztrálják.

Iittala Aalto váza a Casa Mobili jóvoltából

A méltán híres Alvar Aalto vázája mely az egyedi és utánozhatatlan formavezetésével egész Európát meghódította, most az Ön otthonát is egyedivé varázsolhatja.

Fruit of Care exkluzív ajándékcsomag

A Fruit of Care márka az innovatív design, a minőségi kézművesség és a társadalmi felelősség egyedülálló kombinációját testesíti meg. Termékeink kiemelkedő minősége és igényes megjelenése a természetes alapanyagok felhasználásának és a gondos kézi készítésnek köszönhető.

Csernus Imre, Feldmár András és Szendi Gábor könyvek

Miért hal ki tízmillió év múlva a férfi? Mi az a Paleolit táplálkozás? Hol van a tudatállapotunk szivárványsávja? Hogyan lesz valakiből jó Nő és hogy mitől lesz boldog egy férfi? Mindezekre választ kaphatunk Csernus Imre, Feldmár András, Szendi Gábor könyveiből.

Lush My Fair Lady ajándékcsomag

A Lush a legfinomabb alapanyagokból, sokszor friss gyümölcsök és virágok felhasználásával, egyedi ötletek alapján készíti különleges termékeit. A Lush kozmetikumok célja nem csupán az, hogy a bőrt egészségessé és vonzóvá varázsolják, hanem az is, hogy a fürdés és testápolás mindennapi rutinból megújuló szórakozássá váljon.

Panyi Zsuzsi vásárlási utalvány

A szépség maga a személyiség és ez mindenkiben benne van. Egy ékszerben és kiegészítőben fontos, hogy ne vonja el a figyelmet a nőről. Szinte ne is ékszer legyen, hanem testrész, hiszen egy ilyen egyedi darab akkor válik élővé, amikor a tulajdonosa felveszi és a személyisége elkezd ragyogni.

Díszdobozos Rubik kocka

Eredetileg oktatási célból, a térbeli mozgások szemléltetése miatt kelt életre, de végül meghódította a világot! Kápráztasd el a környezeted, rakd ki a Rubik kockát!

Walden Hotel Dobogókő 2 éjszaka 2 fő részére

Élvezzék a természet közelségét és Dobogókő páratlan atmoszféráját, egy karnyújtásnyira-mindössze 25 kilométerre -Budapesttől, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, a Pilis hegység egyik legszebb részén.


További sikeres nyomozást kívánunk!
A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.