Mit hozott ma a postás?

A minap éppen nyakig benne voltam egy téli kabátos licitálásban. Az aukció az utolsó másodperceihez közelített, amikor furcsa, de határozottan ismerős érzés kerített hatalmába. Feszült és várakozással teli pillanat, kicsit olyan, mint ajándékbontás előtt karácsonykor. Két perc után, amikor már biztos voltam benne, hogy én nyertem a kabátot, bevillant a kép.

Akkor érzek pont ugyanígy, amikor várom a postást a legújabb szerzeményemmel.

Ilyenkor mindig rettentően izgulok, pedig tisztában vagyok vele mit rejt a csomag, mégis alig várom, hogy rácsukjam szegény postásomra az ajtót és nekiessek a csomagolópapírnak. Számomra ez a legszebb pillanat az aukciózásban! Kis túlzásként olyan, mintha megnyertem volna egy csatát és minél többet harcoltam érte, annál büszkébb vagyok a zsákmányomra.

A napokban kezdem majd a karácsonyi ajándékok beszerzését, így elég sokszor vendégem lesz ez a “TeszVeszes izgalom” és persze a kedvenc postásom is. Ti hogy viselitek ezeket az izgalmakat? Nagyon remélem, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel… 🙂 Ha nem gond, megmutatnám Nektek a legutoljára megszerzett kabátot. Nekem ma ezt hozta a postás! Ti is megmutatjátok? 😉
Facebook rajongói oldalunkra feltölthetitek a fotókat. 🙂
Mit hozott a postás?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.