TeszVesz Detektív visszatér

Mától újra indul a nagy sikerű Detektív játékunk! Két héten keresztül ismét gondoskodunk a napi adrenalin szintedről, hiszen a játékban most sem a szerencse, hanem a gyorsaság fog számítani! Az lesz a nyertes, aki a leghamarabb talál rá a napi rejtett aukcióra és leggyorsabban elküldi nekünk e-mailben a linket. Érdemes résen lenned, hiszen ez alkalommal két nyomozás lesz egy napon!

A játék megkezdése előtt azonban van néhány íratlan szabály, amit érdemes betartanod. Elsőként készítsd fel szeretteid a kemény napokra, hiszen nélküled kell boldoguljanak otthon, míg Te nyomozol. A túlélés érdekében spájzolj be némi nassolnivalót a gép mellé, szigorúan csak a bal oldalra, hiszen jobb kézzel az egeret kell kezelned! Nyiss meg három oldalt a gépeden, egyet a TeszVesznek, egyet a Facebooknak, az utolsót pedig a leveleződnek, hogy Te lehess a leggyorsabb! Az elrejtett aukciók már alig várják, hogy megtalálják őket. Kezdhetjük a nyomozást?

Legfontosabb információk összefoglalva:

• A játék időtartama: 10.02-10.16 (munkanapokon)

• Folyamatos segítség a Facebook Teszvesz rajongói oldalon keresztül.

• A játékban való részvételnek feltétele, hogy a Facebook oldalunk követője legyél. Ha még nem vagy, kattints a felső sorban található „Tetszik” ikonra!

• Ha megtaláltad az elrejtett aukciót (bizonyíték a termékleírásban látható a Detektív jelvény), akkor az aukció linkjével együtt küld el nekünk a detektiv@teszvesz.info e-mail címre, a tárgysorban feltüntetett teszveszes felhasználóneveddel együtt.

• Minden nap két játék, különböző időpontokban!

Játékszabályzat

Ha úgy érzed, Te is jó TeszVesz Detektív lennél, akkor csatlakozz hozzánk!

A győztes Detektívek nyereményei:

Bárka Színház belépőjegyek a november 18-i és 20-i előadásra.
Blup! Hupp babzsákfotel
Bereznay Tamás szakácskönyvei
Iittala Aalto váza a Casa Mobili jóvoltából
Fruit of Care exkluzív ajándékcsomag
Csernus Imre, Feldmár András, Szendi Gábor könyvei
Lush My Fair Lady ajándékcsomag
Panyi Zsuzsi vásárlási utalvány
Díszdobozos Rubik kocka
2 éjszaka 2 fő részére Dobogókőn a Walden Hotel jóvoltából

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.