920000 Ft adomány gyűlt össze a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére

920 000 Ft adomány gyűlt össze a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére

Kedves Felhasználóink!

A 2010. október 4-én Kolontár és Devecser térségében bekövetkezett súlyos ökológiai katasztrófa során egy egész térség veszítette el addigi életét, életlehetőségeit.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatásával lehetőségünk nyílt arra, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akiket tragédia ért, akik elvesztették otthonukat, és most új életet kell, hogy kezdjenek.

Adományjegyek megvásárlásával a TeszVesz felhasználói és munkatársai összesen 920 000 Ft értékben támogatták a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a vörösiszap-katasztrófa károsultjait. Köszönjük!

A gyűjtés természetesen nem állt le, hiszen minden forintra szükség van. Aki lemaradt az adományjegyek vásárlásáról, de szeretné támogatni a károsultak otthonhoz jutását, az alábbi számlaszámra utalhatja hozzájárulását:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat
11784009-20200673-00000000

Köszönjük mindenki segítségét!
A TeszVesz.hu Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.